Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Kun sejren tæller for VéloCONCEPT

04. marts 2017 11:34Foto: Frederik Maj

Det danske kontinentalhold vil præge søndagens International Rhodos Grand Prix.

Artiklen fortsætter efter videoen.

For mange markerer morgendagens Paris-Nice-start begyndelsen på den internationale cykelsæson. For Team VéloCONCEPT er det dog International Rhodos Grand Prix, der venter, og for de ryttere, der stiller til start, er det sæsonens første løb.

Sportsdirektør Daniel Foder er klar i spyttet, når han melder ambitioner ud til søndagens løb. Det er kun sejren, der tæller, og han er klar til at satse det hele.

”Jeg er sikker på, at vi har to med, der er gode nok til at løbe med sejren. Men jeg vil hellere have, at vi satser alt og bliver nummer 22, end at vi fedtspiller og bliver nummer fem. Det er også rytternes første løb, så vi starter fra nul af. Alle har muligheden for at bevise, hvad de kan, hvis muligheden byder sig, og den udfordring forventer jeg, at de tager," siger Daniel Foder.

Det græske løb byder på flere udfordringer undervejs. Blandt andet er der lagt en ti kilometer lang stigning ind på ruten, og i alt er der knap 2000 højdemeter fordelt på de 195 kilometer, som løbet strækker sig over. Ruteprofilen gør, at sportsdirektøren har store forventninger til sine ryttere.

”Det er vores forhåbning, at der kommer noget udskilning. Jeg har forventninger om, at hvis kommer en gruppe med 20 til 40 ryttere, så er vi godt repræsenteret. Rytterne virker til at være godt kørende, også opad, selv dem, der er vores lidt tungere drenge. De kan godt komme med over eller lukke det på nedkørslen, og hvis det lykkedes, så står vi godt til finalen.”

Den danske holds trup til søndagens løb består af Alexander Kamp, Mark Sehested Pedersen, Anthon Charmig, Nicolaj Moltke Steen, Andreas Hyldgaard Jeppesen og Michael Reihs.