Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 8. etape af Paris-Nice

Optakt: 8. etape af Paris-Nice

12. marts 2017 15:23Foto: Sirotti

Sergio Henao fik ram på Julian Alaphilippe, men han fik samtidig en alvorlig trussel mod slutningen af kongeetapen, da han måtte slippe Alberto Contador. Det har givet spanieren mod på mere, og dermed er scenen sat til et brag en afslutning på den traditionelle etape omkring Nice, hvor Contador sidste år var meget tæt på at stjæle den samlede sejr fra Geraint Thomas, og Henao kan ventes at blive sat under pres af sin spanske rival.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ruten

I de år, hvor man har skippet Col d’Eze-enkeltstarten, er løbet altid sluttet med en kort, meget kuperet etape i det vanskelige terræn omkring Nice. Det er igen tilfældet i år, hvor sidste etape er fyldt med de legendariske stigninger, der bestiges år efter år i de smukke omgivelser i regionen. Som vanligt afsluttes etapen med en lang nedkørsel til Nice, hvor man - i lyset af det tragiske terrorangreb i byen 14. juli - har flyttet afslutningen væk fra den traditionsrige Promenade d’Anglais. Denne afslutning har ofte gjort det svært for de bedste klatrere for alvor at gøre en forskel på sidstedagen, men historien viser, at alt er muligt på en etape, der stort set altid er mættet af spænding - bare tænk på sidste års drama, hvor Geraint Thomas først afværgede angrebet fra Alberto Contador og Richie Porte i sidste øjeblik.

 

Årets etape, der både starter og slutter i Nice, er med sine 115,5 km endnu kortere end vanligt, og bortset fra en afkortning af den første relativt nemme del er der tale om en tro kopi af den etape, der gav så flot et cykelløb for 12 måneder siden. Fra starten i Nice bevæger man sig ad den flade kystvej mod sydvest ud af byen, inden man sætter kursen mod nord og ind i landet. Her begynder det at stige, indtil man når toppen af kategori 2-stigningen Cote de Levens (6,2 km, 5,5%) efter 21 km kort før byen Levens, hvor den første indlagte spurt kommer bare 3,5 km senere. Herfra bevæger man sig i småkuperet terræn mod sydøst fem til kategori 2-stigningen Cote de Chateaneuf (5,4 km, 4,4%), der har top efter 37 km og efterfølges af en teknisk meget svær nedkørsel. Den leder direkte til bunden af kategori 2-stigningen Col de Calaison (6,3 km, 4,4%), hvis top kommer ved 51,5 km-mærket. Herfra fortsættes mod nord af en nemmere nedkørsel, inden man igen sætter kursen mod syd på et af de få fladere stykker på etapen.

 

Den absolutte finale ventes at blive indledt, når man drejer mod nordøst for at bestige kategori 1-stigning Col de Peille, der stiger med 6,9% over 6,5 km og er dagens vanskeligste udfordring. Det var her, Contador sidste år overraskede konkurrenterne ved at sætte det første af sine to store angreb ind og virkelig sætte konkurrenterne under pres. Toppen kommer imidlertid med hele 47,5 km til mål, og da den efterfølges af en lang, ikke særlig svær nedkørsel mod syd og sydvest og Middelhavskysten, er der masser af tid til, at der kan ske samling.

 

Læs også
Vingegaard kommer med positive meldinger

 

Efter ca. 90 km når man udkanten af Nice og er igen nede i havniveau, men i stedet for at fortsætte ind til centrum vender man rundt for at køre en omgang på den velkendte rundstrækning med den berømte Col d’Eze-stigning, der er i kategori 1 og altid den sidste udfordring i løbet. Den stiger med 5,7% over 7,7 km og er således ikke specielt svært. De to vanskeligste kilometer, hvor det stiger med 7,5-9%m kommer i bunden, men derefter stiger det med 3-6% det meste af vejen mod toppen, der nås, når der resterer 15 km. Den sidste indlagte spurt kommer i byen Eze med 13 km til mål, inden man tager hul på nedkørslen. Efter få kilometer rammer man igen den vej, man benyttede tidligere på etapen, og der er ikke tale om en specielt svær nedfart. Denne gang fortsætter man hele vejen ind til bycentrum, hvor nedkørslen slutter efter to hårnålesving og to skarpe sving med 1500 m til mål. Herefter vente en lille bakke, der fører op til den røde flamme. Denne gang fortsættes ikke ind på Promenade d’Anglais, da man i stedet drejer ind på den nærliggende Quai des Etats-Unis. Det sidste skarpe sving kommer med 900 m igen på en lille nedkørsel, og derefter følger en blød kurve 400 m senere, inden man rammer den 6 m brede, næsten helt flade opløbsstrækning.

 

Sidste år angreb Contador som bekendt på begge de to sidste stigninger, og efter at være blevet hentet én gang kom han til sidst afsted sammen med Porte. De samlede Tim Wellens op fra det tidlige udbrud og havde held til at holde forfølgerne bag sig, inden Wellens let spurtede sig til sejren. Geraint Thomas var i krise på stigningen, men kom tilbage til favoritgruppen på nedkørslen og begrænsede tidstabet nok til at sikre sig den samlede sejr.

 

I 2015 blev løbet afviklet i episk regnvejr, og her kørte Tony Gallopin sig til en imponerende solosejr på en dag, hvor både Porte og Thomas styrtede på nedkørslen. I 2014 vandt Arthur Vichot etapen i en lille spurt i en gruppe af favoritter, og 12 måneder tidligere var Sylvain Chavanel den hurtigste i en usædvanligt stor gruppe. I 2012 vandt Thomas De Gendt fra et langt udbrud, og i 2011 var Thomas Voeckler den bedste i en udbrydergruppe. I 2010 var det Amael Moinard, der var den stærkeste af angriberne, mens Antonio Colom slog Contador og Frank Schleck i en tremandsspurt i 2009, hvor etapen var mere selektiv end vanligt.

 

 

 

 

Vejret

Modsat de to foregående år slutter løbet i tørvejr, men det bliver ikke en helt flot solskinsdag. Faktisk vil det være temmelig overskyet, og temperaturen vil kun nå 15 grader. Risikoen for regn er imidlertid beskedne 20%.

 

Der vil være en let til jævn vind fra sydøst. Det giver sidevind først på etapen, og sidemodvind på alle dagens stigninger. Der vil være sidemodvind på første del af sidste nedkørsel og dernæst sidemedvind hele vejen til mål.

 

Analyse af 7. etape

Lige siden han fløj op af Mont-Brouilly i onsdags som klart hurtigste mand, har det været oplagt, at Richie Porte er løbets bedste klatrer. Det dokumenterede han igen i dag med en fuldstændig suveræn solopræstation. Trods positionen i klassementet fik han intet foræret af sine rivaler, men Porte var ganske enkelt i en klasse for sig. Alaphilippes krise betød, at der blev kørt hårdt bagfra, men alligevel vandt australieren tid, indtil han begyndte at fejre sejren.

 

Læs også
Italiensk veteran tager sjælden sejr

 

Sejren kan synes som en biting for en mand, der kom med store ambitioner om at vinde løbet for tredje gang, men dens betydning er meget let at undervurdere. Porte har tidligere haft ry for at være mentalt skrøbelig og have svært ved at håndtere modgang. Under sidste års Tour gjorde han kritikerne til skamme, og hvis nogen stadig var i tvivl - ikke mindst efter hans halvsløje enkeltstart - fik de svar på tiltale. Samtidig er det en vigtig bekræftelse for Porte på, at han er i stand til at gå efter sejren i Baskerlandet Rundt, der er hans næste store sæsonmål.

 

Etapen gav også det svar, at der er grænser for rækkevidden af Julian Alaphilippes kolossale talent. Som vi skrev i går, var hans problemer på Mur de Fayence - en afslutning, der var skræddersyet til den eksplosive franskmand - en indikation på, at det kunne blive svært, når feltet ramte de høje bjerge. Det blev allerede på første stigning tydeligt, at det var en korrekt analyse. Alligevel viste Alaphilippe, at han er en gudsbenådet fighter, og han kæmpede så fornemt, at han stadig har udsigt til en samlet top 5, hvis han kan komme sig inden den sidste svære etape til Nice.

 

Den anden store taber var naturligvis Tony Gallopin, men det var mere ventet. Franskmanden har ganske vist forbedret sig i bjergene, men det var aldrig realistisk at tro på, at han kunne vinde et Paris-Nice på så hård en rute. Den alsidige Lotto Soudal-rytter befinder sig stadig lidt i vildrede i forhold til sine fremtidige karrieremuligheder, men dagens etape bekræfter, at det ikke er som klassementsrytter i de store løb. I stedet skal han satse på klassikerne - både på brosten og i Ardennerne - og det er også, hvad han har tænkt sig at gøre i år, hvor hovedmålet er de flamske klassikere.

 

For Ilnur Zakarin endte dagens etape lidt som en katastrofe, og russeren har også åbent erkendt, at han havde ventet at være meget stærkere. Vi må også indrømme, at vi har svært ved at forklare, hvorfor Katusha-rytteren, der har vist sig som en af verdens bedste på stigninger som denne, kørte så relativt anonymt. Det er en sjældenhed for det russiske supertalent, der ellers har været meget regulær og stort set altid på et højt niveau, og han så meget stærk ud i sidevinden på de første etaper.

 

Sergio Henao bekræftede formen i terræn, der passede ham dårligere end de korte, stejle stigninger på den foregående etape, og selvom han måtte slippe i finalen, lignede han aldrig en mand, der for alvor truet. Det vil være en overraskelse, hvis colombianeren ikke vinder samlet efter en sidste etape, der passer ham endnu bedre, ikke mindst i lyset af, at han har løbets stærkeste hold til at støtte sig. Hvis det lykkes at vinde, viser det imidlertid værdien af at have stærke fladbaneryttere, og det er en god lejlighed til at kaste lys over det ofte usynlige arbejde, de store klassikerfolk gør for deres kaptajner. Uden Luke Rowe havde Henao aldrig vundet samlet, og hvis ikke BMC havde sendt alle deres store folk til Tirreno for at vinde holdtidskørslen, havde Porte sandsynligvis vundet Paris-Nice.

 

Alberto Contador var den anden store vinder, og selvom det ser umuligt ud at vinde samlet, må spanieren have fået moral efter en skuffende 6. etape, hvor han angiveligt havde dårlige ben. Han kunne ganske vist ikke matche Porte - det er flere år siden, han har kunnet det - men han viste trods alt, at han stadig er blandt de fem bedste klatrere i verden. Samtidig var det psykologisk vigtigt for ham at knække Henao i finalen. Selvom det må være svagt, har det trods alt givet ham et lille håb om, at han stadig kan tage den samlede sejr, og hvis der er én ting, der aldrig slår fejl, er det, at Contador forsøger sig, hvis han bare ser den mindste lille chance for succes.

 

Favoritterne

Netop det forhold, at Contador er bagud, giver garanti for godt cykelløb, og dermed er scenen sat til et brag af en sidste etape. Situationen er meget lig den fra sidste år, selvom Contador denne gang er betydeligt længere efter. I 2016 - og i 2007, da han sikrede sig sin gennembrudssejr netop på denne etape - indså han imidlertid, at det er muligt at skabe ravage i bakkerne omkring Nice, selvom stigningerne ikke er voldsomt svære. Dermed er der ingen tvivl om, at Trek og Contador vil gå i offensive.

 

Etapen består af de fleste af de velkendte stigninger fra området, og derfor kender de fleste ryttere terrænet og nedkørslerne. Stigningerne er ganske vist mange, men de bliver aldrig meget stejle, og derfor har det ofte været svært at gøre afgørende forskelle. Meget ofte er det lykkedes nogle af klassikerrytterne at følge de bedste klatrere, og det gør etapen til en af de mest åbne og svære at forudsige. Dertil skal lægges, at etapen ofte er blevet vundet af et udbrud, og det lægger blot et ekstra lag af kompleksitet til en allerede meget åben etape.

 

Netop det forhold, at udbrud ofte har haft succes, betyder, at der vil blive kørt stærkt fra start, og vi kan derfor vente, at det vil tage meget lang tid for gruppen at blive etableret. Historien viser, at den hårde start betyder, at de stærkeste ryttere, der ikke er med i klassementet, ganske enkelt kører væk i den hektiske indledning, og meget ofte er det et kolossalt stort udbrud, der bliver etableret. I år er der igen gode muligheder for et udbrud, og da i dag var klart, at mange sparede på kræfterne til denne etape, kan vi igen vente en lignende start.

 

Læs også
Optakt: Fleche Wallonne

 

Når udbruddet er etableret, vil Sky tage kontrol, men de har ingen interesse i at køre gruppen ind. Det er der reelt kun tre hold, der har: Quick-Step, Lotto Soudal og Trek. Quick-Step kan vinde etapen med Martin eller Alaphilippe, Lotto Soudal håber på sejr til Gallopin, og Trek har brug for bonussekunder til Contador. I lyset af Alaphilippes vanskeligheder i dag og det hårde arbejde hidtil tvivler vi imidlertid på, at førstnævnte vil gøre meget væsen af sig, og Lotto Soudal vil sandsynligvis sende en mand i udbrud. Dermed er det op til Trek at kontrollere etapen.

 

Trek har behov for at gøre løbet så hårdt som muligt, mn de har reelt kun Jarlinson Pantano og en ikke særligt formstærk Haimar Zubeldia til formålet. Det er ikke nok til at kontrollere et meget stærkt udbrud, og derfor tror vi på, at gruppen holder hjem. Vi er ikke meget i tvivl om, at Contador igen vil forsøge sig på de to sidste stigninger, men vi tvivler meget på, at han kan sætte Henao. Colombianeren har virket meget stærk og er normalt bedre end Contador på korte stigninger som disse. Derfor tror vi, at både han og Sky er i stand til at kontrollere Contadors angreb, og derfor venter vi, at en lille favoritgruppe vil nå stregen sammen - men som sagt med et udbrud ude foran, der vil køre om sejren.

 

Vi er meget spændte på, hvilken tilgang Richie Porte har til etapen. Er australieren mæt, eller vil han prøve at vinde igen? Etapen er ikke hård nok til, at han kan vinde i en duel med favoritterne, så hvis han vil til tops, skal han med i det tidlige udbrud. Starten er imidlertid så hård, at han med stor sandsynlighed ved lykkes, hvis han giver det et skud, og han kan endda få formstærke Alessandro De Marchi samt måske Nicolas Roche med i en stor gruppe. De vil hjælpe med at kunne holde farten høj og sætte Porte op til et stort angreb på Col d’Eze.

 

Porte bor i Monaco og vil uden tvivl elske at vinde så tæt på sit hjem og efter en stigning, han elsker. Derfor tror vi, at han er motiveret, og vi venter en stor BMC-offensiv. Ingen udbrydere kan matche australieren på Col d’Eze, og derfor tror vi, at Porte fuldender løbet med en dobbeltsejr ved at komme alene til stregen i Nice.

 

Også Diego Ulissi må være opsat på at vinde etapen. Han har været ekstremt velkørende siden Tour Down Under, og hans angreb i finalen på dagens etape viser, at det stadig er tilfældet. Denne etape er fuldstændig skræddersyet til ham, idet stigningerne ikke er for lange og stejle, og han er meget svær at sætte i terræn som dette. Samtidig er han lynhurtig i en spurt på flad vej, så hans opgave er ”blot” at ramme udbruddet og hænge på de bedste. Det bliver ikke nemt at komme af med den formstærke italiener, der har meget gode chancer for at stage en udbrudssejr. Selv hvis favoritterne skal afgøre det, vil han sandsynligvis være at finde i den lille gruppe, der skal spurte om sejren, og her vil han også have gode muligheder.

 

Jakob Fuglsang bekræftede i dag, at hans form er storartet, og der er ingen tvivl om, at han vil forsøge at ramme udbruddet. Den hårde start gør det realistisk, at det skulle lykkes, og han vil helt oplagt være en af de stærkeste, hvis han kommer med. Etapen er imidlertid ikke hård nok til at passe ham ideelt, og det bliver ikke nemt at gøre en forskel i finalen. På den anden side er han så fremragende kørende, at det kræver en meget god klatrer at følge ham på Col d’Eze, hvis han rammer udbruddet.

 

Vi har gentagne gange peget på Pierre Latour, men indtil i dag har han været skuffende. I dag bekræftede han imidlertid både evnerne og formen, og det må have givet ham moral til morgendagens etape, hvor han utvivlsomt vil forsøge at ramme udbruddet. Også han drager fordel af den hårde start, og han vil helt sikkert være en af de bedste klatrere, hvis han kommer med. Samtidig er han hurtigere end folk som Porte og Fuglsang på stregen, og det giver ham et ekstra våben.

 

Bliver udbruddet hentet, må Julian Alaphilippe være den klare favorit. Blandt klatrerne er han den klart hurtigste i en spurt, så det handler alene om at hænge på. Han har brugt mange kræfter, og vi vil ikke udelukke, at han kan komme i vanskeligheder, men da vi tvivler på, at Contador kan sætte Henao, vil der med stor sandsynlighed ske en regruppering. Det kan give Alaphilippe mulighed for at komme tilbage, og han vil have både Dan Martin og David de la Cruz samt måske Philippe Gilbert til at holde det samlet til en spurt, hvor kun Ulissi, Gallopin, Mauro Finetto, Romain Hardy og Jarlinson Pantano reelt kan true ham.

 

Tony Gallopin vandt denne etape for to år siden, og efter dagens nedtur vil han gøre sit yderste for at gentage den bedrift. Terrænet her passer ham langt bedre end dagens etape, og han har generelt været ekstremt velkørende. Som sagt venter vi en regruppering efter Col d’Eze, hvis udbruddet bliver hentet, og selvom han ikke er helt så hurtig som sin landsmand, har Gallopin en chance for at slå Alaphilippe på stregen.

 

Læs også
Belgisk endagsløb aflyses

 

Delko vil satse alt på at vinde etapen med Mauro Finetto, der igen bekræftede den gode form, han har vist hele året, ved at angribe i dagens finale. Denne etape passer ham langt bedre, og han er generelt meget stærk i terræn som dette. Hans største force er samtidig, at han er meget hurtig i en spurt, og derfor kan han vinde både fra et udbrud eller i en spurt blandt favoritterne.

 

En anden hurtig rytter er Parick Konrad, der også har vist fremragende form i dette løb. Dagens etape blev lidt for svær, men han vil være mere på hjemmebane søndag. Stigningerne er ikke for stejle, og han har derfor gode muligheder for at hænge på, hvis han kan ramme det rigtige udbrud. Han har vist, at han er meget hurtig på stregen, og det giver ham muligheder både i et udbrud og blandt favoritterne.

 

Romain Hardy har været forrygende kørende hele året, og han startede løbet som lyn og torden. Desværre har han set lidt træt ud de sidste dage, men det har samtidig betydet, at han nu er ude af klassementet. Det kan give ham muligheden for at angribe, og i kraft af sin spurtstyrke vil han være en af de store favoritter, hvis han kommer med. Han er også hurtig nok til at slå favoritterne i en spurtafgørelse.

 

I dette løb har Sam Oomen bekræftet, at han er et af verdens allerstørste klatretalenter. Hollænderen har været en af de bedste på stigningerne, og det må have givet ham mod på at forsøge sig i et udbrud. Han er langt efter og har friheden til at forsøge sig. Hans største problem er, at han ikke er hurtig i en spurt.

 

Det er til gengæld Michael Matthews, der helt sikkert går efter denne etape. I de foregående år har den været for hård for ham, men han bliver konstant bedre og bedre til at køre opad. Han viste på enkeltstarten, hvor god formen er, og derfor har han gode muligheder for at ramme udbruddet. Kan han hænge på, bliver han svær at slå. Han har sågar en lille chance for også at følge favoritterne.

 

Det samme gælder i høj grad Ben Swift, der kører endnu bedre opad og tidligere er kommet meget langt på denne etape. Hans form er ikke helt klar, men han var med i udbruddet på 6. etape, og det viser, at han ikke er dårligt kørende. Kan han sidde med favoritterne eller ramme udbruddet, bliver han meget svær at slå.

 

Philippe Gilbert har arbejdet utrætteligt for sit hold, men har vist fremragende form. Dette kunne være hans chance for at jagte et resultat, og selvom han ikke er den klatrer, han engang var, har han gode chancer for at komme med i udbruddet. Kan han hænge med, vil han være en af de hurtigste i en spurt. Kan han følge favoritterne, er det også muligt, at Julian Alaphilippe betaler ham tilbage for det hårde arbejde ved at køre spurten for ham.

 

Endelig vil vi pege på Jarlinson Pantano. Colombianeren er hurtig nok og i god nok form til at vinde en spurt på denne etape. Han skal imidlertid forberede Contadors angreb, og derfor tvivler vi på, at han er frisk nok til at køre om sejren. Det kan imidlertid ikke udelukkes, hvis han stadig ser med i finalen.

 

Også Julien Simon, Michael Albasini, Jesus Herrada, Alexey Lutsenko, Sonny Colbrelli og Simon Gerrans er skabt til denne etape, men de synes ikke at have formen til at gøre sig gældende. Alessandro De Marchi, Tony Martin, Thomas De Gendt, Lilian Calmejane, Quentin Pacher, Rudy Molard, Cyril Gautier, Marc Soler, Victor De La Parte, Nicolas Edet, Simon Geschke og Eduardo Sepulveda er formstærke udbrudskandidater, men de får svært ved at vinde.

 

Feltet.dks vinderbud: Richie Porte (udbrud)

Øvrige vinderkandidater: Diego Ulissi (udbrud eller spurt), Jakob Fuglsang (udbrud)

Outsidere: Pierre Latour (udbrud), Julian Alaphilippe (spurt), Tony Gallopin (spurt), Mauro Finetto (udbrud eller spurt)

Jokers: Patrick Konrad (udbrud eller spurt), Romain Hardy (udbrud eller spurt), Sam Oomen (udbrud), Ben Swift (udbrud eller spurt), Michael Matthews (udbrud eller spurt), Philippe Gilbert (udbrud eller spurt), Jarlinson Pantano (spurt)

Spil på etapen - og få 2000 kroner i velkomstbonus!

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

La Flèche Wallonne Fémi...(1.WWT) 17/04

La Flèche Wallonne(1.UWT) 17/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?