Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt til en travl cykelsøndag med tre store etapeløb

Optakt til en travl cykelsøndag med tre store etapeløb

04. februar 2017 19:35Foto: Orica-Scott

Den første uge af februar er som vanligt en af de travleste i professionel cykelsport. Således går sæsonforberedelserne for alvor i gang, når der i løbet af ugen afvikles etapeløb i Australien, Dubai, Spanien og Frankrig. I stedet for at lave vores sædvanlige detaljerede optakter, vil vi hver aften lave en samlet optakt, hvor vi ser frem mod, hvad der venter dagen efter i de fire løb.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Søndag gælder det 4. etape i Herald Sun Tour samt 5. etape i både Volta a la Comunitat Valenciana og Etoile de Besseges. Samtidig køres det italienske endagesløb GP Costa degli Etruschi, der har Asbjørn Kragh som en outsider. Du kan læse en optakt til det løb her.

 

Husk, at du fra klokken 13.00 Volta a la Comunitat Valenciana på www.feltet.dk/live.

 

Herald Sun Tour - 4. etape

Ruten:

Med Arthur’s Seat-etapen har løbet i de senere år haft tradition for at have en meget vanskelig etape på sidstedagen, og selvom det ikke er den vanlige etape, der afslutter festen, har man igen i år sikret sig, at der kan vendes rundt på tingene helt til sidst. I år har arrangørerne således designet en meget vanskelig rundstrækning omkring Kinglake, og da den inkluderer en 4,5 km lang stigning, har klatrerne en mulighed for at gøre en forskel.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Etapen er med sine 121 km ganske kort og består helt enkelt af fire omgange på den 31,1 km lange rundstrækning (første del af første omgang er neutraliseret). Den første del af ruten er svagt faldende, men derefter begynder det at stige let. Med bare 8,3 km til stregen rammes bunden af den 4,5 km lange stigning, der har top med bare 3,8 km til mål. Den sidste del af rundstrækningen er stort set flad og følger en lang, snoet vej, inden der kommer et skarpt sving bare 100 m fra mål.

 

Kinglake har ikke været vært for løbet i det seneste årti.

 

 

 

Vejret:

Rytterne har haft forrygende vejr indtil nu, men det slutter søndag, hvor løbet rammes af voldsomt regnvejr. Det ventes at regne massivt hele dagen, og temperaturen vil falde til bare 22 grader. Der vil samtidig være en jævn til frisk vind fra nordvest. Det giver sidemodvind på første del af rundstrækningen og sidemedvind på stigningen og det sidste stykke op mod mål.

 

Favoritterne:

Efter en dramatisk og styrtpræget massespurt er det tid til at finde vinderen af årets Herald Sun Tour. Allerede forud for løbet var det klart, at rundstrækningen omkring Kinglake ville blive afgørende, og at der kunne vendes op og ned på tingene helt frem til slutningen. I lyset af Skys store nederlag på Falls Creek-etapen er dette blot blevet endnu mere sandt, idet det britiske mandskab ikke har gjort noget for at skjule, at de vil gøre alt for at udnytte denne etape til at tage den samlede sejr og dermed fortsætte Chris Froomes tradition med altid at vinde årets første etapeløb.

 

Det er vanskeligt at finde megen information om stigningen, der ikke er velbeskrevet hverken i roadbooken eller på internettet. Arrangørerne beskriver imidlertid etapen som værende lige så hård som Arthur’s Seat, og hvis det er tilfældet, kan den gøre stor skade. Det betyder, at der er udsigt til endnu et stort slag mellem de bedste klatrere.

 

Det synes at være udelukket, at et udbrud kan holde hjem. Froome har behov for så meget tid som muligt, så Sky kan ikke tillade sig at lade bonussekunderne smutte. Samtidig er holdet nødt til at gøre løbet så hårdt som muligt, så de vil give den gas allerede tidligt på etapen. Dermed bliver det et udskilningsløb bagfra, hvor udbruddet sikkert vil blive hentet tidligt.

 

Sky får hjælp af det dårlige vejr, der vil gøre etapen endnu hårdere, samt det faktum, at der vil være sidemedvind på stigningen, hvilket gør det nemmere at gøre en forskel. Samtidig har de den fordel, at de også har Kenny Elissonde på tredjepladsen, og dermed har de et par taktiske muligheder for at sætte Orica-Scott under pres. I sidste ende bliver det imidlertid sandsynligvis op til Froome at forsøge at sætte Howson.

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

Froome er så meget bedre end Howson, at han med stor sandsynlighed kan komme af med australieren. Spørgsmålet er, om han også kan få ram på Esteban Chaves. Stigningen bør ikke være vanvittigt svær, og på Falls Creek kunne ingen af de to gøre en forskel. Det er usandsynligt, at det vil lykkes for Froome på denne etape, og dermed er briten i en svær position. Hvis han kører til stregen med Chaves på hjul, vil han med stor sandsynlighed blive slået i spurten, og i givet fald vinder colombianeren i kraft af bonussekunder. Omvendt taber han alligevel, hvis han ikke giver det et skud, og derfor kan han være villig til at løbe den risiko.

 

Dermed ser vi tre scenarier. Det første er, at Froome og Chaves kommer hjem og skal spurte om sejren. Det andet er, at en mindre gruppe af klatrere skal afgøre det i en spurt. Endelig er der den mulighed, at det lykkes en af disse at komme fri i det, der kan blive en taktisk finale - nøjagtig som det lykkedes Michael Storer og Jai Hindley at udnytte kampen mellem Orica og Sky til at vinde tid på 1. etape.

 

Vi tror mest på, at Froome løber en risiko, angriber stort og kører til stregen med Esteban Chaves. Som sagt skal colombianeren naturligvis ikke føre, og dermed bør det være en let sag for ham at slå briten i spurten. Dermed sætter vi vores penge på en sejr til Chaves, men det er tvivlsomt, om han vil vinde nok tid til også at tage den samlede sejr for næsen af sin holdkammerat Howson.

 

En anden mulighed er som sagt, at en mindre gruppe skal spurte om sejren. Sker det synes de to bedste bud at være Ian Bibby og Nathan Earle. Begge har vist sig at være blandt de bedste klatrere, og de er samtidig hurtige på stregen. Der er ingen tvivl om, at Earle er den stærkeste på stigningerne, men til gengæld er Bibby den hurtigste. Således vandt han tidligere på året Mitchelton Bay Cycling Classic foran en masse sprintere. Dermed er en sejr til briten det mest sandsynlige, men Earle har bestemt en chance for at slå ham. Derudover vil Earle have langt bedre muligheder for at overleve udskilningen, mens Bibby sagtens kan falde fra.

 

Cameron Meyer er en mester i at angribe i finalen og at udnytte et taktisk spil, hvis en mindre gruppe kommer fri i finalen. På denne facon vandt han næsten Cadel Evans Great Ocean Road Race, og han vandt tid i finalen på 2. etape. Han vil helt sikkert klare udskilningen, og han er svær at fange, hvis først han er kommet fri. Han er heller ikke uden chance i en spurt.

 

Vi vil heller ikke udelukke, at Chris Froome kan vinde, men det kræver med stor sandsynlighed, at han kører solo. Det kan lade sig gøre, hvis stigningen er hårdere end angivet. Briten er trods alt verdens bedste klatrer, og han vil vende hver en sten i forsøget på at vinde løbet samlet. Samtidig er han faktisk ikke langsom i en spurt, så måske han endda kan slå Chaves, hvis denne hænger på.

 

Janier Acevedo er tilbage på et højt niveau og har vist, at han er en af de bedste klaterere. Også han har næse for at angribe i finalen, har en fornuftig spurt og er grundet sit tidstab ikke nogen umiddelbar risiko.

 

Endelig vil vi pege på Lucas Hamilton, Michael Storer og Timothy Roe, der muligvis også kan udnytte det taktiske spil til at angribe i finalen.

 

Feltet.dks vinderbud: Esteban Chaves

Andre vinderkandidater: Ian Bibby, Nathan Earle

Outsidere: Cameron Meyer, Chris Froome, Janier Acevedo

Jokers: Lucas Hamilton, Michael Storer, Timothy Roe

 

Læs også
Skjelmose beskriver sit exit: Kunne ikke kontrollere mig selv

 

Volta a la Comunitat Valenciana - 5. etape

Ruten:

Nøjagtigt som sidste år sluttes løbet med en relativt flad etape, der afsluttes med omgange på en rundstrækning i regionens hovedby, Valencia. I år skal rytterne tilbagelægge bare 130,2 km og starter i kystbyen Paterna. Herfra bevæger de sig ad flade veje ind i landet, hvor dagens eneste udfordring, kategori 3-stigningen Alto del Cronet (5,8 km, 4,6%), venter. Den har top efter 52,4 km, og herefter får det ad en lang, gradvis nedkørsel ned til kysten og storbyen Valencia. Her krydses målstregen for første gang efter 94,2 km, og herefter afsluttes etapen med fem omgange på en helt flad 7,2 km lang rundstrækning. I finalen buer vejen svagt mod højre, inden et meget blødt højresving leder ind på den 300 m lange opløbsstrækning.

 

Etapen er en helt klassisk afslutningsetape for et regionalt etapeløb, og den er meget nært beslægtet med sidste etape af 2016-udgaven. Dengang forsøgte flere hold at lægge pres på sprinterne på stigningen midtvejs, og højst overraskende lykkedes det Stijn Vandenbergh at snyde de hurtige afsluttere.

 

Vandenbergh vandt som sagt etapen til Valencia i 2016, men byen har mest været rammen om massespurter. Således vandt Danilo Napolitano sidste etape i 2008, Daniele Bennati var hurtigst i 2007 og 2006, Alessandro Petacchi vandt i 2005 og 2003 og Aleksander Usov tog sejren i 2004. Forud for det sluttede løbet tre år i træk med enkeltstarter, der blev vundet af henholdsvis Alex Zülle, Viacheslav Ekimov og Abraham Olano. Byen har også været besøgt af Vueltaen, senest i 2009, hvor Fabian Cancellara vandt en enkeltstart. I 2004 vandt Petacchi en massespurt, mens ONCE vandt den indledende holdtidskørsel i 2002.

 

 

 

Vejret:

Søndag ventes at blive en flot, solrig dag med kun en lille risiko for en byge først på etapen. Temperaturen vil være behagelige 17 grader, men der vil være en hård vind fra vest. Det giver stærk sidevind næsten hele dagen. På rundstrækningen vil det også hovedsageligt være sidevind, men i finalen vil der være mod- og sidemodvind, indtil rytterne drejer over i sidevind på opløbsstrækningen.

 

Favoritterne:

Nairo Quintana levede op til favoritværdigheden og er nu på vej mod den samlede sejr efter en imponerende soloopvisning. Han skal imidlertid først sikkert i mål på morgendagens flade etape, og det kan vise sig at blive hårdere end ventet. Således vil der være hård sidevind det meste af dagen, og det synes usandsynligt, at et eller flere hold ikke vil forsøge at udnytte det. Specielt BMC, Quick-Step og Sky har stærke klassikertyper på deres hold, og de vil helt sikkert forsøge at skabe splittelse.

 

Det vil skabe en meget nervøs etape, der således kan blive langt hårdere, end terræn og distance antyder. Samtidig er det ikke utænkeligt, at et hold som Orica-Scott vil forsøge at lægge pres på de rene sprintere på stigningen midtvejs. Det var, hvad der skete sidste år, og dengang blev Nacer Bouhanni sat. Det lykkedes franskmanden at komme tilbage, men kombinationen af sidevind og hårdt tempo betyder, at det er usandsynligt, at vi vil have et fuldt felt ved finalen i Valencia. Movistar er imidlertid så stærke, at de bør kunne beskytte Quintana, og derfor er det tvivlsomt, om der vil være den store interesse i at holde den gående, efter at der er opstået splittelse. Da de sidste mange kilometer samtidig foregår i beskyttede omgivelser i Valencias centrum, regner vi ikke med ændringer i klassementet.

 

Det bør således blive en massespurt, men som sagt tror vi, at det langt fra bliver et fuldt felt. Det vil samtidig have indvirkning på spurten, at den kommer efter noget, der med stor sandsynlighed vil være en meget hård dag. Endelig skal det bemærkes, at finalen er langt mindre teknisk, end det var tilfældet på 2. etape, og dermed vil det være et spørgsmål om fart mere end positionering.

 

Læs også
Tour-vinder vil tage revanche i Liege efter misset Fléche Wallonne-sejr

 

På papiret er Nacer Bouhanni feltets hurtigste mand. Franskmanden blev ganske vist slået af Magnus Cort på 3. etape, men der er ingen tvivl om, at Cofidis-kaptajnen var den hurtigste. Han løb imidlertid tør for asfalt i sit forsøg på at komme forbi, men under normale omstændigheder bør han kunne slå danskeren. Samtidig er det nu flere dage siden, at han slog sit håndled i et styrt, og med et par ekstra dages restitution bør han være mere konkurrencedygtig i morgen. Samtidig er det værd at bemærke, at Bouhanni faktisk kom fint i mål på dagens etape, og det tyder således på, at formen er god nok til at klare strabadserne undervejs. Endelig stiger det denne gang i spurten, og det bør favorisere Bouhanni i forhold til Cort. Da han samtidig har et fabelagtigt tog - som ganske vist svigtede stort på 3. etape - sætter vi vores penge på franskmanden.

 

Det kan imidlertid sagtens blive dansk sejr igen. Orica-Scott tog den bevist helt stille og roligt i dag, så de er klar til at gå efter endnu en sejr med Magnus Cort. Danskeren viste en imponerende hurtighed ved at slå Bouhanni, der normalt er en langt bedre sprinter, og det kan han sagtens gøre igen. Samtidig kørte han helt fantastisk på dagens etape, og det viser, at han er i storform. Derfor er det til hans fordel, at etapen har udsigt til at blive hård. Endelig skal det bemærkes, at Orica har det eneste tog, der på papiret kan matche Cofidis, og danskeren er samtidig god til at placere sig. Den flade spurt er ikke til hans fordel, men efter en hård dag kan Cort sagtens vinde igen.

 

Bryan Coquard fik det perfekte lead-out på 3. etape, men lod sig overrumple af Cort, der åbnede spurten langt udefra. Franskmanden reagerede for sent, men han var heller ikke i nærheden af at matche Cort og Bouhanni. Samtidig har han kørt dårligt på 2. og 4. etape, og han synes at være langt fra topformen. På den anden side gjorde Adrien Petit og Angelo Tulik et fremragende arbejde i lead-outet, og kan de gøre det igen, har Coquard farten til at vinde etapen.

 

Spurten på 3. etape fungerede slet ikke for Raymond Kreder, men hollænderen har vist på stigningerne i dette løb, at han igen i år er flyvende fra sæsonstart. Sidste år var han også meget stærk i februar, og det er på tide, at han får udbytte af sin fart. Med sin nuværende form bør han drage fordel af, at etapen er hård, og hvis Coen Vermeltfoort kan aflevere ham flot, kan han sagtens slå de hurtigere folk. Desværre kører Roompot med en lidt sær strategi, hvor Vermeltfoort får lov at køre sin egen spurt.

 

Gazprom-Rusvelo satser på nyerhvervelsen Alexander Porsev, der synes at klare bedre end vanligt, men at spurte overraskende dårligt. Det ændrer imidlertid ikke på, at han på papiret er en af feltets hurtigste, og at han med sin gode positioneringsevne er meget stabil.

 

Wouter Wippert er en af feltets rene sprintere, og han har utvivlsomt set frem til denne etape. For ham er det dårligt nyt, at dagen nok bliver hårdere end ventet. Han har farten til at vinde en boulevardspurt som denne, men det er slet ikke sikkert, at han kommer med hjem til spurten.

 

Hverken Enrique Sanz eller Samuel Caldeira er rene sprintere, men de kan drage fordel af etapens hårdhed til at sikre sig et topresultat. De er imidlertid næppe hurtige nok til at vinde. Det samme kan siges om Greg Van Avermaet, Oliver Naesen, Guillaume Boivin og Lukasz Wisniowski , der alle vil forsøge sig, men skal bruge et meget hårdt løb.

 

Endelig har Quick-Step et meget stærkt hold uden en decideret sprinter. Her vil enten Yves Lampaert eller Philippe Gilbert prøve, men heller ikke de er hurtige nok til at vinde.

 

Feltet.dks vinderbud: Nacer Bouhanni

Øvrige vinderkandidater: Magnus Cort, Bryan Coquard

Outsidere: Raymond Kreder, Alexander Porsev, Wouter Wippert, Kristian Sbaragli

Jokers: Coen Vermeltfoort, Enrique Sanz, Jon Aberasturi, Samuel Caldeira, Guillaume Boivin, Lukasz Wisniowski, Yves Lampaert, Philippe Gilbert 

 

Læs også
Optakt: 5. etape af Tour of the Alps

 

Etoile de Besseges - 5. etape

Ruten:

Siden 2012 er løbet hvert år sluttet med den samme enkeltstart i Alés, og afslutningsetapen har udviklet sig til en klassiker tidligt på sæsonen. Den er 11,9 km lang og kan inddeles i to dele. De første 9 km er helt flade og består af en tur frem og tilbage langs floden, der gennemløber byen. Efter at være vendt tilbage til startområdet krydser man imidlertid floden og rammer herefter den 2,7 km lange Montee de l’Hermitage-stigning. Målet er placeret på toppen. Sidste år gjorde man det flade stykke en anelse længere, og den ændring har man bibeholdt til i år.

 

Den blandede rute gør, at etapen har passet godt til både enkeltstartsspecialister, der drager fordel af det flade stykke, og eksplosive puncheurs, der kan gøre en forskel på den sidste stigning. Det er imidlertid specialisterne, der har haft overhånden, idet etapen er blevet vundet af henholdsvis Jerome Coppel (både i 2012 og 2016), Bob Jungels, Tobias Ludvigsson og Anthony Roux. 

 

 

Vejret:

Søndag bliver en overskyet dag med en konstant 25% risiko for regn og en lille chance for et kig til solen. Der vil være en svag til let vind fra vest, hvilket giver sidevind på det meste af etapen. Til sidst drejes ind i modvind, mens der på stigningen er en kombination af side- og medvind.

 

Favoritterne:

De rolige vejrforhold betød, at dagens etape endte i den ventede massespurt, og da det ikke lykkedes Tony Gallopin at sikre sig bonussekunder, som da han vandt etapen for to år siden, er der status quo i den samlede stilling. Således skal det hele afgøres på morgendagens enkeltstart.

 

Desværre er der risiko for byger hele dagen, og det kan give uens forhold for de tidlige og de sent startende. Da det er umuligt at sige, hvornår regnen kommer, er det uforudsigeligt, hvem der vil blive favoriseret. Historien viser imidlertid, at denne meget specielle enkeltstart typisk passer godt til eksplosive ryttertyper, der ikke nødvendigvis excellerer i kampen mod uret. Således ender Ardennerspecialister ofte meget langt fremme, idet de kan forcere den korte, stejle stigning hurtigere end nogen anden. Samtidig har de helt tunge specialister ingen chance på den kuperede rute. Da de bedste klatrere alle er samlet mod slutningen, bør de have relativt ens betingelser, og vi regner således ikke med, at vejret får afgørende betydning.

 

Som sagt er det typisk de gode klatrere, der var fremme på den hårde 3. etape, der også gør det godt på enkeltstarten, og vi skal med meget stor sandsynlighed finde vinderen blandt de folk, der afgjorde løbets kongeetape. Blandt disse vil de bedste være dem, der er powerfulde nok til at holde høj fart på det flad og har punch til at spurte op ad den sidste stigning.

 

I mangel af en decideret superspecialist fremstår Tony Gallopin som vores favorit. Franskmanden er de seneste to år blevet nummer 2 og må være motiveret til endelig at få den forløsende sejr. Han er i de senere år blevet henholdsvis nummer 7, 2 og 4 på enkelstarten og har dermed vist, at den passer ham godt. Han er naturligvis ikke specialist i kampen mod uret, men har før kørt relativt gode enkeltstarter, specielt på korte, kuperede ruter. Det gør ham naturligt til en af de store favoritter til at vinde denne etape.

 

Vigtigt er det samtidig, at Gallopin er i god form. Han viste således stor styrke i søndagens GP La Marseillaise, hvor kun Thibaut Pinot og Hubert Dupont var bedre på stigningerne, og han var blandt de allerstærkeste på 3. etape. Hans spurter i finalerne har været dårlige, men undervejs har han slået Alexander Kristoff og andre hurtigere folk i bonusspurterne. Han synes at være i endnu bedre form, end han har været tidligere år, og derfor tror vi på, at Gallopin fortsætter den fantastiske sæson for Lotto Soudal ved at vinde etapen.

 

Læs også
Bora nærmer sig Visma-profil

 

Den værste rival til franskmanden må være Sylvain Chavanel, der ganske overraskende aldrig har vundet dette løb, der passer ham som fod i hose. Veteranen har i mere end et årti været en af Frankrigs bedste enkeltstartsryttere, og han er specielt stærk, når distancen er mellem 10 og 20 km. Han er endvidere meget stærk på korte stigninger, og dermed har han den rette kombination af power og klatrestyrke til at vinde kampen mod uret.

 

Desværre er Chavanel en dieselmotor, der skal bruge et par løb på at komme i gang. Sidste år vandt han således den hård 3. etape, men skuffede på enkeltstarten. I år synes han at være på nogenlunde samme niveau og var fint med på 3. etape og i sidevinden. På papiret er han den bedste enkeltstartsrytter i løbet, og hvis han kan slå et hul på den flade del, bør han være stærk nok til at vinde.

 

Løbets helt store positive oplevelse har været Mads Würtz Schmidt. Danskeren har magtet det hele: han var med i sidevinden på 2. etape, han klatrede med de bedste på 3. etape, og i dag spurtede han sig endda til en femteplads. Det vidner om storform, og han har i Post Danmark Rundt vist, at han kan begå sig på korte enkeltstarter på dette niveau.

 

Det store problem er bakken. Havde det været en flad enkeltstart, ville vi have tilskrevet ham større chancer. Det kan blive vanskeligt at matche specielt Gallopin på stigningen, og Würtz skal derfor sikre sig et forspring på det flade. Kan han det, er det ikke utænkeligt, at han kan vinde etapen.

 

Katusha har nærmest enkeltstartsryttere i overflod. En af få specialister, der er til start, er Reto Hollenstein , der gør debut for holdet. Schweizeren har udviklet sig til en fremragende enkelstartsrytter, hvilken 9. pladsen ved VM og 3. pladsen på prologen i Belgium Tour vidner om. Samtidig synes han stadig at blive bedre og bedre, og de gode præstationer på de første etaper tyder på god form. Han klatrer samtidig fornuftigt, men han ikke en eksplosiv klatretype, og han får det måske vanskeligt på stigningen i forhold til en rytter som Gallopin. Det ændrer imidlertid ikke på, at hans fremragende egenskaber i kampen mod uret gør ham til en indlysende vinderkandidat.

 

Løbets måske bedste klatrer er Pierre Latour, og han er heller ikke elendig på enkeltstarter. Specielt passer denne kuperede rute ham godt, og det er ikke uden grund, at han tidligere er blevet nummer 5 og 8 på den afsluttende etape. Han brækkede imidlertid en finger i december, og det har sat ham lidt tilbage i forberedelserne. Alligevel har han været godt kørende på både 2. og 3. etape. Desværre er der mere powerfulde folk til det flade stykke, og det kan gøre det svært at vinde.

 

Katushas tredje klassementsrytter er stortalentet Nils Politt. Også han har været med i front alle dage og er dermed i fremragende form. Han er samtidig en god enkeltstartsrytter, specielt på korte ruter, uden at være decideret specialist. Det store spørgsmål er, om han klatrer godt nok til at slå de bedste.

 

Katusha kan også sætte deres lid til jokeren Rein Taarame. Han tabte klassementet i sidevinden, men viste på 3. etape, at formen er ganske fin. Han er ikke decideret specialist, men på sine gode dage kører han solide enkeltstarter. Da han samtidig er en af de bedste klatrere, kan han blande sig i kampen om etapesejren.

 

Løbets førende rytter Lilian Calmejane har aldrig kørt gode enkeltstarter, men han har vist sig at være løbets måske stærkeste rytter. Folk har været dybt imponerede over hans styrke, og den superform kan bringe ham langt på en rute som denne. Han vil være en af de bedste på stigningen, men spørgsmålet er, om han kan kompensere for det tabte terræn på det flade stykke.

 

Damien Gaudin er røget ned på kontinentalniveau, men i dette løb synes han at være genfødt. Han tabte selvfølgelig tid i sidevinden - han sidder som bekendt altid bagerst i feltet - men han klatrede chokerende godt på 3. etape. Da han samtidig er en af de få specialister i løbet, er han pludselig kandidat på en enkeltstart, der egentlig burde være for hård. Bakken gør det svært at vinde, men han er i stand til at sikre sig et topresultat.

 

Endelig vil vi pege på Mauro Finetto, der fik en fin start for Delko med sin syvendeplads i Marseille og er blandt de stærkeste på stigningerne. Desværre er han ikke enkeltstartsspecialist, men han har han før kørt gode korte enkeltstarter, og denne rute er faktisk skræddersyet til ham. Derfor bør han ende i top 10 - spørgsmålet er, hvor langt frem han kan komme.

 

Feltet.dks vinderbud: Tony Gallopin

Andre vinderkandidater: Sylvain Chavanel, Mads Würtz Schmidt

Outsidere: Reto Hollenstein, Pierre Latour, Nils Politt

Jokers: Rein Taaramae, Lilian Calmejane, Mauro Finetto

DEL
INFO
Optakter
Nyheder
Volta a la Comunitat Valenciana
Nyheder Profil Startliste Resultater
Etoile de Bessèges
Nyheder Profil Startliste Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?