Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Pichon sejrede i Frankrig

31. marts 2017 18:46Foto: A.S.O

Laurent Pichon byggede i dag videre på sin gode form, da han vandt 1.1-løbet Route Adélie de Vitré.

Artiklen fortsætter efter videoen.

For to uger siden havde han aldrig vundet et professionelt løb, men med to siden da er der ingen tvivl om, at Laurent Pichon (Fortuneo-Vital Concept) er en formstærk herre, og det beviste han igen i dag, da han vandt endagsløbet Route Adélie de Vitré.

Flere udbrudsforsøg prægede den indledende fase af løbet, men det var først efter over 20 kilometer, at en tremandsgruppe med blandt andre Gatis Smukulis (Delko Marseille Provence KTM) stak af. Letten og hans to udbrudsvende kunne dog ikke holde feltet bag sig, og med lidt over 50 kilometer til mål var de kørt ind.

Som følge af både vind og bakker blev feltet derefter splittet, og i frontgruppen kunne rytterne begynde at se hinanden an. Tilstedeværelsen af flere stærke sprintere fik derfor nogle af de mere angrebsivrige ryttere til at angribe, og dermed slap fem ryttere væk i den absolutte finale: Laurent Pichon, Cyril Gautier (AG2R), Julien Simon (Cofidis), David Gaudu (FDJ) og Alo Jakin (HP BTP - Auber 93).

De fem ryttere samarbejdede godt og holdt dermed lige netop feltet bag sig, sådan at de på den sidste kilometer kunne spurte om sejren. Pichon satte sig på hjul af den umiddelbart hurtigste mand i gruppen, Julien Simon, men sidstnævnte havde ikke det nødvendige antrit i spurten, og Pichon kunne dermed køre udenom ham og tage en flot sejr.

Cyril Gautier tog andenpladsen, mens Simon måtte nøjes med det nederste trin på podiet. Blot fem sekunder efter Pichon krydsede feltet målstregen.