Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Produktnyheder vi glæder os til – part 2

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

17.02.2017 kl. 16:00 af Morten Andersen.

Cykelåret er allerede skudt i gang og selv om en del af producenternes nyheder blev præsenteret i sensommeren, så finder mange af produkterne først vej til markedet i disse måneder.

Vi har kigget nærmere på en del af de nyheder, som vi glæder os til at se - store som små.


Vi giver dig overblikket med tre artikler med hver 5 spændende nyheder, som er værd at holde øje med. Part 1 er allerede online - her får du part 2.

 

Shimano Dura Ace

 

 

Shimano’s topgruppe har i mange år haft ikonisk status blandt alverdens cykelryttere, som noget af det lækreste og ikke mindst driftssikre man kan opdrive. Tilmed var det også gruppen som pegede ind i fremtiden, da den blev frigivet og godkendt af profferne.

 

Nu har japanerne lanceret den nyeste version; R9100. Gruppen kommer både i en elektronisk og en mekanisk version.

 

Shimano har for første gang i lang tid skiftet farven på kranksættet - så den traditionelle, blanke overflade udskiftet med et markant, sort design. Vi synes, at det er en æstetisk opgradering, som vil klæde enhver cykel.

 

Shimano har tilmed udviklet netop kranksættet for at opnå en bedre kraftoverførsel. Hollowtech-krankarmene er bredere og den yderste klinge er forstærket. Ifølge Shimano skulle R9100-kranksættet sætte nye standarder for stivhed og lethed.

 

Canyon’s flåde med skivebremser

 

 

Vi skal lige vænne os til dem - altså skivebremserne. Det er ingen hemmelighed. Men det er naivt i en grad som ikke er set siden fornægterne i Armstrong-tiden, hvis man stadig påstår, at de ikke finder permanent vej til landevejsscenen.

 

Canyon har lugtet lunten og præsenterer allerede i denne sæson deres fulde landevejsprogram med skivebremser også. Alle rammerne er blevet videreudviklet, så de passer til det nye system, men med køreegenskaberne intakte.

 

Vi synes også, at Canyon i den grad er lykkedes med at bibeholde den strømlinede æstetik, som efterhånden er synonym med deres flåde af rammer. Derfor er det spændende at se, hvor mange cykler fra Canyon, der finder vej til landevejene i Danmark allerede i år. Med tre fede modeller at vælge imellem, så har Canyon i hvert fald gjort sit til, at valget mellem fælgbremser og skivebremser er sværere end nogensinde før. Vi glæder os til at se dem live.

 

Pinarello F10

 

 

Når snakken falder på cykelrammer, så kan diskussionen let blive ophedet blandt cykelryttere og det er nemt at blive dømt ude med dårlig stil, hvis man møder op på den forkerte ramme.


Få ting kan de fleste dog blive enige om, og det er, at Pinarello er ret lirens.

 

Nu har italienerne så opdateret deres F8-ramme, som har vundet både Touren og et monument og præsenteret F10.


Udviklingen er sket sammen med Team Sky og i forhold til den tidligere version er den både mere aerodynamisk og stiv, mens der er blevet barberet yderligere af vægten også.

 

Vi glæder os til at se rammen ude på vejene!

 

Rapha Classic-kollektion

 

 

Populære Raphas første kollektion hed ’Classic’ og den lever i den grad videre i bedste velgående.


I år har Rapha genfødt klassikeren, som markerede starten på englændernes indtog i cykelverdenen. Trøjen, som var en af de første til at introducere merinould, er opdateret med en ny uldtype; RPM. Forkortelsen står for Rapha Performance Merino og blandingen giver et lettere, blødere og mere åndbart materiale - velegnet til en lang række forhold.

 

Også bibshorts’ene i kollektionen har fået en overhaling. Den mest markante ændring er indlægget, som nu kommer i tre størrelser, som er tilpasset alt fra XS til XXL.

 

Classic-kollektionen er en fast del af mange rytteres garderobe og for os ser det ud som om, at Rapha er lykkedes med at opdatere en ikonisk kollektion på fornemmeste vis. 

 

VOID Armour

 

 

Svenske VOID, som udvikler cykeltøj med vanlig, stilsikker hånd, har udviklet en kollektion, som er beregnet til det hårde skandinaviske klima.

Armour hedder serien, som indeholder kort- og langærmet jersey, bibs samt løse ærmer og ben. Kollektionen er vind- og vandtæt, åndbar og lavet i et kropsnært fit, som stadig er raceorienteret selv om serien er højfunktionel.

 

Serien ser spændende ud - veldesignet, underspillet og udviklet af et nordisk team som om nogen ved, hvad tøjet betyder, når vejret er dårligt. Her kan godt udstyr være forskellen mellem at køre videre eller køre hjem efter en tør trøje.

 

SENESTE

Vis valgte

LØRDAG

Vis valgte

FREDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk