Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

« Forrige|Næste » Foto: Canyon

Produktnyt: Canyon Ultimate CF Evo

Del på Twitter
Del på Facebook
Udskriv artikel

02.02.2017 kl. 13:35 af Jesper Johannesen.

Canyon sender nu en ny highend cykel på markedet kaldet Ultimate CF Evo. 

‘‘Hvor tæt kan vi komme på at skabe den perfekte landevejscykel?’’

Sådan lyder spørgsmålet fra Canyons Development Team i pressemeddelelse. Det var det spørgsmål, som de stillede sig selv ved opstarten af Ultimate CF EVO projektet. 

Det, Canyon er endt med at skabe, er en ramme på kun 665 gram, og forgaffel der vejer 270 gram. Der er ikke gået på kompromis med den stivhed, komfort og holdbarhed, der har bragt Ultimate rammen op på de øverste trin på Grand Tour podier, lyder det fra Canyon.

Med den nye Ultimate CF EVO, så har Canyon skabt deres letteste og teknisk mest avancerede rammesæt nogensinde. Fra at vægtoptimere komponenter til brugen af eksotiske og komposit materialer, så har lav vægt været tilstræbt som en de vigtigste faktorer for landevejscykel performance gennem professionel cyklings historie.
 

I det 21. århundrede gjorde carbon sin entre og ændrede totalt konventionelt cykeldesign, og materialet gav nye muligheder for ingeniørerne vedrørende nye udformninger og applikationer for lettere designs end nogensinde før.

 


Lav vægt var dog ikke den eneste fordel

I over et årti har Ultimate CF SLX repræsenteret det ypperste af Canyons ingeniørkunnen. Ved at forene alle performance faktorer - uovertruffen stiffness-to-weight forhold, energibesparende komfort og wattbesparende aerodynamisk effektivitet - så er Ultimate CF SLX med rette betragtet som en af de mest komplette landevejscykler på markedet.
 

"Hemmelighederne bag de enestående testresultater findes i et markant optimeret layup, der består af ultra-high modulus pitch-based fibre, hvilke der kræves en speciel tilladelse fra Japans forsvarsministerie for at få tilgang til. Disse fibre gør det muligt for Ultimate CF EVO at levere hidtil uhørte niveauer vedrørende stivhed og responsvillighed i kombination med sin utroligt lave vægt," skriver Canyon i deres pressemeddelelse. 
 

Canyon tilbyder to komplette cykler, Ultimate CF EVO 10.0 SL og Ultimate CF EVO 10.0 LTD, der tydeliggør, hvad deres top landevejscykler kan præstere. Derudover tilbydes Ultimate CF EVO også som komplet rammesæt inklusiv H36 Aerocockpit CF og S15 VCLS 2.0 sadelpind, der giver rytterne et blankt lærred til at virkeliggøre deres drømmecykel på.

Se mere om cyklen på: www.canyon.com/evo/ ​

 

SENESTE

Vis valgte

ONSDAG

Vis valgte

TIRSDAG

Vis valgte

SENESTE: TOUR DE FRANCE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FELTET.DK HOLDNINGER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM TINKOFF-SAXO

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: VUELTA A ESPAÑA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM WORLD TOUR HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE HOLD

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: MATERIALE OG UDSTYR

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: NYT OM DE DANSKE PROFFER

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: FORÅRSKLASSIKERNE

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

SENESTE: GIRO D'ITALIA

Vis valgte | Se hele artikelarkivet

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 5155 8966

info@feltet.dk