Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Reaktioner inden Danmark Rundt-starten

Reaktioner inden Danmark Rundt-starten

27. juli 2016 13:55Foto: Sirotti

Feltet.dk fik snakket med nogle af de forventede hovedpersoner ved årets PostNord Danmark Rundt fra ind- og udland forud for starten på 1. etape. Her kan du se, hvad de havde at sige inden løbet.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Michael Valgren (Tinkoff)

“Jeg vil gerne køre Danmark Rundt, fordi jeg synes, det er et superfedt løb, og jeg vil gerne hjem til Danmark og repræsentere mit hold på bedst mulig måde. Havde det været et løb i Belgien eller Frankrig, så havde jeg nok meldt afbud, tror jeg.”

 

“Det er nok mere mentalt, man skal være klar. Benene, tror jeg egentlig, er gode nok. Det er mere, om man gider sidde og skubbe til nogle kontinentalryttere for at sidde fremme, og vi har set Fuglsang styrte de sidste par år, han har kørt det, og det vil jeg helst ikke ud for, så vi må se, hvordan jeg håndterer det.”

 

“Jeg tror lige, motoren skal i gang, og så skal det nok gå. Hvis jeg ikke er for træt, så burde jeg have et andet niveau end de andre, men jeg er stadigvæk ung, så det kan også være, jeg er helt færdig, det ved jeg sgu ikke. Jeg har formentlig en anden topfart end de andre, fordi der er mange, der ikke har kørt løb i lang tid.”

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

“Det er jo en ret simpel opskrift: Holde sig til de første tre etaper. I år er der en længere enkeltstart, og det gør mig egentlig ikke noget i forhold til mine konkurrenter, og så skal jeg bare køre en god enkeltstart, så skulle den være hjemme jo.”

 

“Stölting kommer med et stærkt hold, og så har vi jo Mads Würtz og Søren Kragh. Det er dem, jeg ser som favoritter. Og af udlændinge … der ved jeg ikke, hvem der kommer faktisk.”

 

Rytterne skal i dag forbi et smalt stykke ved Kammerslusen i Ribe, som tidligere har kostet flere favoritter deres klassement.

 

“I 2011 var der nogen, der tabte tid på det, og vi vil prøve at se, om vi kan tage røven på nogen af de andre, men jeg tror, de fleste er rimelig klar, så mon ikke alle favoritterne sidder, hvor de skal.”

 

Søren Kragh Andersen (Team PostNord Danmark)

Søren Kragh inden starten på DM i enkeltstart. Foto: Feltet.dk

 

“Jeg glæder mig bare, til løbet går i gang, og starten går. Så må vi se, hvordan det går på landsholdet. Jeg tror, vi kan være med om etaperne.”

 

“Jeg har ikke rigtig nogen [forventninger], Jeg bruger det som træning, og så må vi se. Det kan godt være, benene er gode nogle af dagene, og så går jeg selvfølgelig efter det. Jeg har ikke noget pres på mig overhovedet, så jeg gør det så godt, jeg kan.”

 

“Jeg vil helt klart gerne vinde en etape. I dag er vores bedste kort nok Magnus [Cort], så det er ham, vi kører for i dag. Måske er der en af de andre dage, der byder sig, så går jeg efter det. Hvis jeg er i form, så ligger [Vejle-etapen] godt.”

 

Mads Würtz Schmidt (Team Virtu Pro-Veloconcept)

“Min syvendeplads skal som minimum blive bedre, så jeg skal ud og køre klassement. Jeg synes, den træning, jeg har lavet, er bedre end sidste år, og jeg føler mig bedre end sidste år.”

 

“Jeg ved, jeg har lagt et niveau oveni, og jeg skal kunne følge med på Kiddesvej. [Den længere enkeltstart] er lidt mere til min fordel. Der er færre folk, der kan være med i klassementet, når den er lidt længere. Men det er en rigtig hård enkeltstart, så man skal have noget i benene for at køre stærkt der. Det er selvfølgelig der, man skal ud og afgøre klassementet.”

 

Læs også
WorldTour-hold henter cross-profil, og giver ham debut i monument

 

Moreno Hofland (Team LottoNL-Jumbo)

“Jeg har det godt. Jeg kørte Polen Rundt, og jeg synes, min form var god, så jeg håber, vi kan vise noget godt med holdet her. Jeg vil prøve at vinde en etape, og med holdet vil vi gå efter klassementet med Jos van Emden og Martijn Keizer.”

 

“For to år siden passede ruten (på etapen til Sønderborg, hvor Hofland blev nummer tre, red.) mig virkelig godt, så jeg håber at blive endnu bedre nu. Jeg tror, Jos van Emden og Martijn Keizer kører en god enkeltstart, og så vi må se, hvad der sker. Hvis vi får et godt klassementsresultat med holdet og nogle gode etaperesultater, så kan vi være tilfredse.”

 

Lars Boom (Astana)

Lars Boom i den gule førertrøje sidste år. Foto: Feltet.dk

 

“Målet er at få kørt lidt cykelløb og køre et godt klassementet selv. Vi vil prøve, men det bliver måske svært. Vinden er stærk, og jeg tror, en masse ryttere er stærke, så vi må se, hvad der sker i løbet.”

 

“Jeg har kørt en god træning denne uge, og jeg er mere frisk end sidste år, så jeg vil gøre mit bedste. Vi må se efter 3. etape.”

 

Nicolai Brøchner (Riwal Platform)

“Det er vores helt store mål her, og en sejr her kan gøre rigtig meget for min karriere personligt. Så jeg er meget spændt og rigtig motiveret. Jeg tror, det er realistisk. Jeg vil ikke være skuffet, hvis jeg kommer herfra uden en etapesejr, men det er også uambitiøst ikke at gå efter i hvert fald at komme på podiet eller i top fem. Jeg tror, jeg har to eller tre chancer, hvor jeg kan lave et udmærket resultat.”

 

“Nu må vi se i forhold til vinden, hvor slem den er, når vi kommer ned omkring Ribe og Varde, hvor der er nogen her, som er vant til at trykke et højere gear i sidevinden, end jeg plejer at gøre. Jeg må se, om ikke jeg kan slæbe mig med og se, hvad det kan blive til. Jeg er rimelig fortrøstningsfuld i forhold til at kunne lave et udmærket resultat.”

 

“[Troels Vinther] går efter klassementet. Han underspiller lidt, tror jeg - han er rimelig tændt i forhold til at lave et resultat. Men det er klart, det er også svært. Han kørte godt sidste år og har haft en stigende formkurve på det seneste. Hvis det glipper, hvis han taber noget tid, eller han måske ikke har ben til at lave en top fem-placering, så man han jo sadle om og se, om han skal gå efter en etapesejr.”

 

Alex Rasmussen (coloQuick-CULT)

“Jeg har det godt, jeg har forberedt mig godt. Jeg har været i Spanien på træningslejr alene, så jeg tror, min form er god. Men vi får at se efter den første dag, hvad status er. I dag skal vi holde os fremme og så se, hvem vi har finalen. Hvis jeg sidder i finalen, vil jeg selvfølgelig prøve at gøre noget i den spurt, men jeg tror stadig godt, det kan splitte en smule op, så de har kort vi har fremme, - det kan være Rune [Almindsø], det kan være Aske [Vorre], det kan være mig - vi skal prøve noget i finalen.”

 

“Når vi har kørt den første omgang, så kan jeg mærke, om benene er til det, men det kunne godt være, at det ikke var mig - at jeg ville placere Rune helt fremme, inden det går opad.”

 

Læs også
Pogacar før monument: Det er et af mine yndlingsløb

 

“Jeg har satset en del og trænet på enkeltstartscyklen, og [enkeltstarten] kunne jeg godt tænke mig at køre i top fem på. Den lange enkeltstart til DM var ikke mig, og formen var heller ikke til det, men 20 kilometer enkeltstart i Nyborg, det er lige min distance.”

 

Mathias Dam Westergaard (Team Almeborg-Bornholm)

Mathias Dam Westergaard på podiet efter sejren i Profronde van Noord-Holland tidligere på året. Foto: Team Almeborg-Bornholm

 

“Jeg synes, jeg har lagt et niveau på i forhold til sidste år. Jeg har været rigtig godt kørende i foråret, men jeg har prøvet at give den en ekstra skalle hen over sommeren, og det synes jeg, jeg er sluppet meget godt fra. Nu må vi se, om det bærer frugt.”

 

“[Bakketrøjen] er i hvert fald en mulighed. Jeg har lige kigget lidt på etaperne, og i dag og i morgen er der faktisk kun én bakkespurt at køre om, hvorimod på Vejle-etapen er der fem, og på den sidste dag er der fire. Så hvis man skal køre efter den samlet, så er det ikke i dag og i morgen.”

 

“Vi er jo underdogs, og på papiret er vi måske et af de allersvageste hold i det her løb, men det skal vi ikke stille os tilfredse med. Vi skal ud og køre cykelløb og køre aggressivt og vise, at vi har fortjent en plads; køre ligesom vi har kørt hele året - med gåpåmod, jagte udbrudene, jagte bjergtrøjer og pointtrøjer, og hvad man ellers kan.”

 

DEL
INFO
PostNord Danmark Rundt
Nyheder Profil Resultater
Søren Kragh Andersen
Nyheder Profil Resultater Statistik
Mads Würtz Schmidt
Nyheder Profil Resultater Statistik
Nicolai Brøchner
Nyheder Profil Resultater Statistik
Mathias Dam Westergaard
Nyheder Profil Resultater Statistik
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?