Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Spilforslag til 19. etape af Tour de France

Spilforslag til 19. etape af Tour de France

24. juli 2015 00:08Foto: A.S.O.

Movistar havde for længst annonceret, at de ville køre relativt defensivt på dagens etape for at spare på kræfterne forud for de sidste to bjergslag, der vil afgøre årets Tour de France. Morgendagens korte, intense etape på blot 138 km er spækket med lange stigninger og vanskelige nedkørsler og vil være scenen for en af årets helt store kampe mellem Nairo Quintana og Chris Froome.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Etapen indledes på brutal vis, idet de første 15,5 km alle er opad, inden rytterne kører ned til den eneste flade del af ruten. Derefter gælder det den særdeles vanskelige Col de la Croix de Fer, Col du Mollard og den afsluttende opstigning til målet i La Toussuire. Vejrudsigten varsler 75% risiko for regnvejr i finalen, og det kan gøre nedkørslerne til et ekstra krydderi i en allerede vanskelig finale.

 

Målstigningen hører ikke til blandt de vanskeligste, og forskellen skal gøres, inden rytterne rammer de sidste 3 km, der er særligt nemme. Man behøver imidlertid ikke at vente til finalen, idet en så kort etape med så få flade strækninger er som skabt til angreb fra distancen. Der er ingen tvivl om, at Alberto Contador vil forsøge sig allerede på Croix de Fer, og det skulle ikke undre, om Vincenzo Nibali har lignende planer, ikke mindst hvis nedkørslerne er våde.

 

Det bliver imidlertid vanskeligt at færdiggøre et sådant forehavende. Movistar er stadig uden etapesejr, og hvis de stadig drømmer om den samlede sejr - hvad de hævder - kan de ikke igen tillade sig at lade et udbrud snuppe bonussekunderne. Morgendagens etape er den, der passer Nairo Quintana bedst, og derfor bør det spanske hold sikre, at de største kommer til at afgøre etapen på den sidste stigning.

 

Læs også
Optakt: Liege-Bastogne-Liege

 

Det bliver imidlertid ingen enkel sag at skabe samling. Med en så hård start vil de stærkeste klatrere, der ikke er i spil til topplaceringerne i klassementet, køre væk, og vi vil utvivlsomt få etableret et stærkt udbrud med ”the usual suspects”, der har domineret de seneste etaper. Det vil være en stor overraskelse, hvis ryttere som Pierre Rolland, Samuel Sanchez, Jakob Fuglsang, Joaquim Rodriguez, Thibaut Pinot, Winner Anacona, Serge Pauwels, Bob Jungels og muligvis Romain Bardet og Warren Barguil ikke er at finde i angreb. Så stærke klatrere har altid en chance for at gøre det færdigt, så det er ingenlunde givet, at klassementsfavoritterne skal afgøre slaget.

 

Nedenfor giver vi et par spilforslag. Du kan læse en mere detaljeret analyse af favoritterne her.

 

Jacques van Rensburg slår Mikael Cherel - odds 2,20 hos Bet365

Jacques van Rensburg kørte fremragende i Pyrenæerne, hvor han ofte blev sat tidligt, men endte etaperne langt fremme. Uheldigvis blev han syg i løbets anden uge, men nu er han tilbage. Allerede i går kørte han stærkt, men dagens præstation var specielt imponerende. Han var blandt de mange, der blev fanget langt bagude på nedkørslen fra Col de la Morte, så det var yderst overraskende, at han endte etapen som nummer 27.

 

Undervejs hentede han næsten Mikael Cherel, der var i Froomes gruppe i bunden af Glandon. Med andre ord kørte van Rensburg langt hurtigere på stigningerne end sin franske rival. General er Cherel slet ikke så stærk, som han var i Pyrenæerne, og han var skuffet over sin præstation på gårsdagens etape. I øjeblikket synes van Rensburg at have overtaget, og han bør derfor være favorit i denne duel.

 

Du kan spille her.

 

Romain Bardet slår Pierre Rolland - odds 2,00 hos Bet365

Romain Bardet og Pierre Rolland var begge i udbrud på dagens etape, og der er stor sandsynlighed for, at de vil være at finde i angreb igen i morgen. Rolland har tidligere vundet i La Toussuire og vil elske at gentage det kunststykke. Bardet er i spil til bjergtrøjen, og hvis han gør sig forhåbninger om at stå på podiet i Paris, skal han i aktion igen.

 

I dag var Bardet den stærkeste af de to. Det har generelt været tilfældet efter Pyrenæerne, hvis man ser bort fra 17. etape, hvor Ag2r-rytteren gik sukkerkold. Begge gravede dybt i dag, og de bør derfor være på lige fod i morgen. Det er således vanskeligt at forstå, hvorfor bookmakerne har Rolland som favorit i dette væddemål.

 

Du kan spille her.

 

Vincenzo Nibali slår Alberto Contador - odds 1,90 hos Bet365

Generelt har Alberto Contador været stærkere end Vincenzo Nibali i årets Tour, men styrkeforholdet synes at være ved at ændre sig. I de seneste dage har italieneren været flyvende, og i dag så han i perioder næsten ud til at være stærkeste mand i løbet.

 

Læs også
Tidligere holdkammerat sammenligner Vingegaard og Roglic

 

Samtidig er der ingen tvivl om, at Alberto Contador vil sætte alt på et bræt med et stort angreb fra distancen. Det er meget tvivlsomt, om det vil lykkes og kan ende med at koste ham anseligt med tid. Det kan ikke udelukkes, at Nibali har tilsvarende planer, men han har generelt været en anelse mere konservativ og synes at se mere værdi i en top 5-placering, end det er tilfældet for Contador. Hvis Contadors storstilede projekt som ventet fejler, bør Nibali vinde denne duel.

 

Du kan spille her.

 

Alejandro Valverde slår Robert Gesink - odds 1,61 hos Bet365

Alejandro Valverde har generelt været stærkere end Robert Gesink. I dag viste han kortvarigt svaghedstegn på Col du Glandon, men kom stærkt tilbage og var blandt de bedste på Lacets de Montvernier. Morgendagens lange stigninger passer ham ikke optimalt og er bedre for Gesink, men det ændrer ikke på, at han generelt har været flere niveauer over sin hollandske rival. Samtidig var han bevist under niveau i løbets første halvdel for at undgå sidste års kollaps i den tredje uge. Det tyder på, at strategien virker, idet han ikke viser tegn på at falme i samme grad som sidste år. Endelig er det vigtigt at huske, at de sidste tre kilometer af stigningen er meget lette, så hvis Valverde og Gesink sidder sammen i finalen, er der ingen tvivl om, hvem der har det bedste punch på de sidste 1000 m.

 

Du kan spille her.

 

Samuel Sanchez vinder etapen - odds 41,00 hos Bet365

Som sagt tror vi, at favoritterne skal køre om etapesejren, og derfor er Chris Froome og Nairo Quintana storfavoritter. Den hårde start betyder imidlertid, at en meget stærk gruppe vil køre væk, og det kan ikke udelukkes, at de kan holde de bedste bag sig.

 

Sker det, har vi et godt øje til Samuel Sanchez. Spanieren er kun nummer 15 samlet, og med Tejay van Garderen ude af løbet har han intet at miste ved at gå på togt allerede fra start. I dag var han ikke aktiv i udbruddet, og han er derfor sikkert friskere end de ryttere, der var i udbrud i dag. Han har vist glimrende form og er notorisk berømt for sin styrke i den tredje uge. Samtidig er der udsigt til våde nedkørsler i finalen, og det vil gøre det muligt for at vinde afgørende tid på både konkurrenter og favoritter, inden han rammer den sidste stigning.

 

Du kan spille her.

 

Michele Scarponi vinder etapen - odds 51,00 hos Bet365

Som sagt vil de stærkeste klatrere køre væk på den første stigning. Hvis han får frit lejde af Nibali, hører Michele Scarponi til blandt disse. Han har været forrygende kørende i de seneste dage, hvor han har været blandt de 10 stærkeste på de sværeste stigninger. Da Jakob Fuglsang er i spil til bjergtrøjen, er der en vis sandsynlighed for, at det vil være danskeren, der er Astanas angrebskort, mens Scarponi kan blive bedt blive hos Nibali. Det er imidlertid ikke utænkeligt, at de begge vil blive sendt i offensiven, muligvis for at forberede et senere Nibali-angreb. Befinder Scarponi sig i en gruppe, der holder til mål, bliver han meget svær at have med at gøre.

 

Du kan spille her.

DEL
INFO
Spilforslag
Nyheder
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

EPZ Omloop van Borsele(2.NCUPJW) 19/04-21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Liège-Bastogne-Liège Fe...(1.WWT) 21/04

Liège-Bastogne-Liège(1.UWT) 21/04

Giro della Romagna(1.1) 21/04

Tour de Romandie(2.UWT) 23/04-28/04

Vuelta Asturias Julio Alv...(2.1) 26/04-28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?