Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Optakt: 5. etape af 4. Jours de Dunkerque

Optakt: 5. etape af 4. Jours de Dunkerque

18. maj 2024 14:02Foto: Israel Premier Tech

Warre Vangheluwe var tæt på at begå sit livs brøler, men sikrede sig alligevel en stor, første professionel sejr på brostensetapen, der som frygtet ikke gjorde nogen væsentlig forskel. Dermed bliver det igen en kombination af bonussekunder og kongeetape, der vil afgøre klassementet i årets løb, og dermed er der lagt op til et absolut nøgleslag, når det lørdag gælder de velkendte bakker i Cassel, hvor det vigtigste slag i kampen om den samlede sejr skal slås.

Artiklen fortsætter efter videoen.

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Ruten

Det er blevet en tradition, at løbets kongeetape køres i Cassel om lørdagen, og det ændres der ikke på i år. Således venter der på næstsidste dag en etape, der igen i alt væsentligt afvikles på den samme 14,6 km lange rundstrækning, som har været benyttet i alle udgaverne siden 2015, og med hele otte ture rundt i det kuperede terræn er der tale om en udmarvende rute, der er meget sammenlignelig med det, som er kendt fra de seneste syv udgaver, og som formentlig vil krone den samlede vinder i en spændende dyst mellem puncheurs, ardennerspecialister og klatrestærke sprintere.

 

I alt skal der tilbagelægges 179,1 km mellem Arques og Cassel. Fra start kører man først mod sydvest, nordvest og vest i en kringlet fase, inden det går mod først syd, så øst, så igen syd og øst og slutteligt sydøst igennem fladlandet ned til den første spurt, der kommer efter 26,0 km i det sydligste punkt. Herfra kører man kortvarigt mod nordøst, inden det går mod nord, nordøst og slutteligt igen nord ad lige og flade veje frem mod den afsluttende rundstrækning, der rammes efter 53,5 km umiddelbart efter den kategoriserede stigning Porte d’Aire (1,1 km, 8,2%), der har top efter 52,9 km, hvorefter man krydser stregen for første gang efter 62,3 km

 

Læs også
Optakt: 6. etape af Criterium du Dauphiné

 

Derefter gælder det hele otte omgange om den 14,6 km lange runde, der byder på to stigninger med mål på toppen af den sidste, Mont Cassel. Den første af disse, Avenue Achille Samyn, stiger med 5,3% over 1,9 km, men skal deles i tre. Således stiger de første 500 med 3,4%, inden der venter 1000 m med 6,6%, hvorefter de sidste 400 m stiger med 4,0%. Toppen kommer med 8,8 km igen, hvorefter en helt lige nedkørsel og et let faldende stykke leder frem til målbakken Rue du Tambour.

 

Den stiger med 4,4% over 1,5 km, er helt jævn og er tillige brostensbelagt. Toppen kommer præcis ved den røde flamme, hvorefter det falder med 0,2% frem til mål med brosten over de sidste 800 m. Finalen byder på et skarpt sving under den røde flamme på toppen af bakken, hvorefter man gradvist kører rundt i et 180-graders sving, indtil man rammer opløbsstrækningen. Der er bjergpoint på toppen af den første stigning på 2., 4., 5. og 6. omgang og på målstigningen med 1 km til stregen på 1., 3., 4., 5., 6. og 7. omgang. Der er indlagte spurter efter 64,9 km og 152,5 km, dvs. på 1. og 7. omgang, i det flade område, der leder frem til den første af de to stigninger.

 

Etapen byder på i alt 2637 højdemeter mod 2307 højdemeter i 2023, hvor man kun kørte syv omgange.

 

I 2023 angreb Romain Gregoire så hårdt, at kun Per Strand Hagenes kunne være med, og mens Strand Hagenes spurtede sig til sejr, overtog Gregoire førertrøjen, inden Alexis Renard blev nr. 3 med et tab på 5 sekunder. I 2022 var det seks mand, der kørte væk på stigningen, og på toppen vandt Gianni Vermeersch spurten foran Oliver Naesen, Jake Stewart, Philippe Gilbert, der forsvarede trøjen, Benjamin Thomas og Baptiste Planckaert. I 2019 dominerede Jumbo suverænt, da Mike Teunissen og Amund Grøndahl Jansen kørte væk sammen med Clement Venturini, og efter at have fulgtes ad op ad bakken spurtsejrede Teunissen foran Venturini og sin norske holdkammerat, mens Jens Keukeleire var ”best of the rest” 8 sekundere senere. I 2018 blev det som sagt til en overraskende udbrudssejr, da André Greipel nærmest sensationelt viste sig som den bedste af angriberne og til slut kørte fra Dimitri Claeys og Oscar Riesebeek på sidste stigning. I 2017 angreb Ignatas Konovalovas tidligt på sidste stigning og vandt med tre sekunder ned til Sander Armee, Oliver Naesen og Clement Venturini. I 2016 nåede syv mand toppen sammen, og her slog Xandro Meurisse til i en spurt foran Bryan Coquard og Marco Frapporti. Året forinden lignede det en sejr til Maurits Lammertink, men han blev til allersidst passeret af Omar Fraile, mens Alo Jakin vandt en firemandsspurt om tredjepladsen. I 2012 tog Zdenek Stybar en solosejr foran Carlos Betancur, mens Thomas Voeckler kom alene til mål med et forspring på hele 1.43 i 2011. Martin Elmiger slog Rui Costa i en spurt i 2010, mens Matthieu Ladagnous var den hurtigste af syv mand i 2007.

 

Sidste år var byen vært for de franske mesterskaber, hvor Valentin Madouas vandt linjeløbet foran Rudy Molard og Julien Bernard, mens Remi Cavagna vandt enkeltstarten foran Bruno Armirail og Pierre Latour.

 

 

 

 

 

Læs også
Kron udgår af Dauphiné - holdet giver opdatering

 

 

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

 

Vejret

For anden dag i træk er rytterne heldige med, at det regner af først på dagen. Nu venter en overskyet etape, hvor der kan komme en smule sol til sidst, og hvor temperaturen vil være 16-17 grader. Der vil være en let vind (10-12 km/t) fra nordvest, hvilket først giver sidevind og dernæst sidemodvind frem til rundstrækningen. Her vil der være sidemod. og modvind på første del, dog med sidemedvind på sidste del af første stigning. Efter et kort sidevindsstykke får man sidemed- og medvind, der varer ved hele vejen til toppen af sidste stigning. Her får man modvind, men medvind over de sidste 500 m.

 

Favoritterne

Som frygtet fik brostensetapen heller ikke i år nogen stor betydning - måske også fordi ruten blev ændret - og dermed er alt, som det plejer. Det bliver en kombination af kongeetapen og bonussekunder, der kommer til at afgøre årets løb, selvom styrt som altid i dette løb også spiller en rolle. De har i hvert fald elimineret min forhåndsfavorit Riley Sheehan og sendt Rudy Molard hjem og sendte i dag også Nils Eekhoff ud af løbet. Det var da heller ikke alle, der kom igennem dagens etape uden tidstab, da Matis Louvel, Dries De Bondt, Sven Erik Bystrøm, Jake Stewart, Alexis Guerin, Rory Townsend, Fausto Masnada, Joris Delbove, Andreas Stokbro og ikke mindst Pierre Gautherat smed tid

 

Vi kender heldigvis etapen fra de talrige tidligere besøg. Historien viser, at det er en god rute for ryttere, der begår sig i både de flamske klassikere og ardennerløbene, men stærke sprintere som Bryan Coquard, Clement Venturini, Jake Stewart og Arnaud Demare har også været med langt fremme, og vi har også set endnu tungere folk som Marc Sarreau, Timothy Dupont og Eduard Grosu endda blandt de bedste i feltet. Rundstrækningen er svær at kontrollere og typisk præget af mange angreb, men oftest er det et gradvist udskilningsløb, der efterlader en gruppe på 15-20 ryttere, som eksploderer på den sidste stigning, hvorefter den stærkeste håndfuld typisk skal afgøre det i en spurt på toppen.

 

Sådan udfoldede det sig også sidste år, hvor et relativt stort felt ramte bunden, hvorefter Romain Gregoire og Per Strand Hagenes kørte fra alt og alle og tog 5 sekunder til Alexis Renard, Brent Van Moer og Greg Van Avermaet, men også kun 8 sekunder på Benjamin Thomas og Cees Bol samt 11 sekunder på Olav Kooij. Vi fik samme scenarium i 2022, hvor Gianni Vermeersch, Oliver Naesen, Jake Stewart, Philippe Gilbert, Benjamin Thomas og Baptiste Planckaert kørte væk og sejrede med 8 sekunder ned til syv mand, der også talte sprintertyper som Lorrenzo Manzin, Hugo Hofstetter, Romain Cardis og Hugo Page. Det er altså som udgangspunkt klassikertyperne, der har en lille overhånd i forhold til de stærke sprintere, men Stewart spurtede med om sejren i 2022. I 2018 så vi imidlertid også, at et udbrud kan gøre arbejdet færdigt, og det gør det til en meget åben etape.

 

Jeg vil blive forundret, hvis ikke det skal afgøres på sidste stigning. Egentlig havde de to stærke hold, Israel-PT og Ag2r, noget bredde at arbejde med, men det har de ikke rigtigt længere. Hos israelerne satser man nu formentlig næsten hele butikken på Corbin Strong, og hos Ag2r betyder Gautherats tidstab, at man nok vil satse på en samlet finale, hvor Sam Bennett skal begrænse tabet, og hvor Oliver Naesen skal følge de bedste.

 

Det betyder ikke, at der ikke vil blive kørt aggressivt. Vi får sikkert en lang kamp om at ramme udbruddet, men da starten er let, forventer jeg, at vi får et udbrud, der kan håndteres. Derefter vil jeg forvente, at Ag2r og måske Israel-PT tager kontrol. De vil gå så målrettet efter etapen, at det bliver svært for udbruddet at holde, når de har så meget at skyde med. Endnu en udbrudssejr vil derfor være overraskende.

 

Læs også
Dumoulin har Vismas Tour-plan klar, hvis Vingegaard er ukampdygtig

 

Jeg tvivler også på, at det vil lykkes med angreb på rundstrækningen. Vi får dem altid og vil formentlig også få dem igen, men historisk er man aldrig lykkedes med at holde hjem, hvis ikke man venter til sidste stigning. Når Ag2r og Israel-PT er så stærke, og vejret ikke bidrager til at gøre det hårdt, ligner det vores klassiske scenarium: et samlet felt i bunden af stigningen. Jeg vil dog forvente, at Israel-PT har kørt stærkt undervejs for at slide på Bennett - og måske endda sætte ham af inden finalen.

 

På stigningen vil vi få det klassiske scenarium. Der vil komme angreb, formentlig efter et Israel-PT-pres, og herefter er det typisk en lille gruppe, der skal spurte på toppen, hvor den ekstremt kringlede finale og de tilsyrede ben før har givet overraskende udfald. Medvinden vil gøre det hårdere og mere selektivt, og da den samlede etape med otte og ikke syv omgange også er hårdere end tidligere, kan det blive en anelse vanskeligere end i andre år. Vi har ikke set en solosejr siden Ignatas Konovalovas for nu efterhånden mange år siden, men sidste var brølstærke Romain Gregoire tæt på, da kun Per Strand Hagenes kunne følge ham. Det er altså muligt at køre alene, men som regel skal der spurtes til sidst.

 

Jeg går med Corbin Strong. Han burde være skabt til denne finale, og selvom han har skuffet i år, var hans podieplads i Finistere nok til at få mig til at tro, at han vil være blandt de stærkeste i dette felt. Han har et brølstærkt hold, der kan skabe udskilningen, og der er meget få, der kan slå ham i en spurt på toppen. Han har ikke leveret på brosten og skuffede lidt i brostensløbene i år, men dette er pæne brosten. Det bør være en god stigning for Strong, og når han samtidig er så hurtig, vil jeg tro, at han tager årets første sejr.

 

Den stærkeste rytter kan dig være Riley Sheehan. Det regnede jeg med inden løbet, men styrtet på 1. etape gør ham til hjælper. Jeg kan dog godt se et scenarium, hvor de to kører fra alt og alle, og i den situation vil Sheehan få etapen og Strong førertrøjen. Holdets tredje bud er Tom Van Asbroeck, der passer til finalen, men i dag næppe er stærk nok. Efter i dag må Jake Stewart også være ren hjælper.

 

Jeg tror, at jeg vil rangere Jenno Berckmoes som den næste. Med det niveau, han har fundet i år, bør han være en af de bedste puncheurs i dette felt. Han har også fundet en helt ny fart, som vi særligt så i Coppi e Bartali og også i de indlagte spurter i dette løb. Hans form er usikker efter en pause, men han har holdt sig til indtil nu og passer i hvert fald til finalen. Lottos andet gode bud er Milan Menten , der bliver svær at slå i en spurt. Jeg kan bestemt ikke afskrive ham, men han skal have taget et nyt niveau som klatrer, hvis han skal være med de bedste her. Det bliver til gengæld svært for Alec Segaert, der er spurtsvag og ikke har klatret godt i år, at vinde, og det samme gælder for den stadig stærkere Liam Slock. Arjen Livyns ligner en ren hjælper.

 

Ag2r skal vel satse på Oliver Naesen, der to gange har været på podiet på denne etape. Den passer ham altså som fod i hose, men han har ikke været på det rette niveau i lang tid. Efter genrejsningen i Flandern bør han dog være med helt fremme, hvis han efter sin pause er i form, hvad han ofte er til dette løb. Holdets andet oplagte bud er Pierre Gautherat, der jo viste storform i Tro-Bro Leon, men efter i dag er det svært at se, at han kan få sin chance, selvom finalen virkelig passer ham. Derudover er der naturligvis Sam Bennett, der bliver uhyre spændende at følge. Den bedste Bennett kunne vinde her, men selvom han synes i storform, vil det undre mig, hvis ikke det i dag er for hårdt. Efter at have set ham de seneste dage tør jeg bare ikke afskrive ham. Sander De Pestel kan sikkert forsvare sig, men han vil miste tid.

 

Det bedste bud på en mand, der kan køre alene, hvis man ser bort fra Sheehan, Strong og Berckmoes, må være den uhyre lovende Thomas Gachignard. Selv på de flade pavéer i dag var han i offensiven, og denne finale burde passe ham langt bedre. Jeg bliver overrasket, hvis ikke han er helt fremme, men da han er spurtsvag, skal han alene hjem for at vinde. Han ledsages af Anthony Turgis, der også passer til denne finale og er hurtig, men jeg tvivler på, at han i dag er god nok. Holdets sidste klatrestærke type, Fabien Doubey, har smidt tid.

 

Jeg skal vel rangere Sam Watson her, men jeg tror, at det bliver for hårdt. Det var det i hvert fald sidste år, og jeg ser ikke den helt store udvikling i år. Til gengæld var det uhyre løfterigt at se ham i offensiven i dag, for det indikerer, at han har fundet den form, han har manglet på det sidste. Finalen er inden for rækkevidde, og han er manden, der kan slå Strong i en spurt. Han ledsages af Paul Penhoët, men den var for svær for ham sidste år, og da han har skuffet i dette løb, er han nok ikke kommet langt nok efter pausen. Sven Erik Bystrøm må nu være hjælper.

 

Jeg er ret spændt på Luca Van Boven. Han har imponeret stort i år, og ikke mindst hans 6. plads i Morbihan var opløftende. Det var en stigning, der var hårdere end denne, og i det lys vil jeg forvente at se ham helt fremme. Han er også hurtig, men de største favoritter er hurtigere end ham. Bingoals andet bud, Giacomo Villa, har tabt tid og kommer heller ikke hele vejen.

 

Læs også
LIVE: Cort-udbrud rammer finalebjerg

 

Auber har kometen Alexandre Delettre, der har været her, der og alle vegne. Vi så dog også i Morbihan, at den sidste bakke blev for hård, og derfor er det ikke sikkert, at han kan være med de bedste. Heldigvis er denne bakke lettere, og han vil stå bedre her. Han har også spurtet godt i år, men jeg har svært ved at se ham vinde en spurt mod de bedste. Joris Delbove og Nicolas Breuillard kan også komme langt, men næppe hele vejen, mens det vist er slut for Romain Cardis

 

Jeg er nødt til at rangere Alexis Renard som nr. 3. Han overraskede mig nemlig stort med sidste års 3. plads, og da han også er blevet lynhurtig, kan han rent faktisk vinde etapen. Han har bare skuffet hele året, og jeg har derfor svært ved at tro, at han for alvor har formen. En pause gør dog, at det ikke kan udelukkes. Jeg vil forvente, at det bliver for hårdt for Milan Fretin, og jeg kan heller ikke se Piet Allegaert og Aimé De Gendt køre med om sejren.

 

Soudals bedste bud er vel Antoine Huby. Han har vist sin fart og som puncheur passer han til finalen. Han har bare skuffet hele året, og vi skal derfor satse på, at pausen har gjort ham godt, hvis han skal vinde. Det andet bud er Kasper Asgreen. Han passer storartet til finalen og kan vinde en spurt, men sidste år skuffede han, mens han bar førertrøjen. Hans forår indikerer ikke, at det skal gå meget bedre denne gang, og da han tabte tid på 1. etape, får han nok også kun chancen, hvis Huby og Jordi Warlop flopper. Sidstnævnte bør finde denne for svært. Til gengæld er jeg spændt på at se, hvor langt Warre Vangheluwe kan komme i en afslutning som denne. Jeg vil forvente, at Fausto Masnada også er hjælper, og han har vist for lidt til at have en stor chance.

 

Arkea skal satse på Amaury Capiot. Han burde være en af de sprintere, der kan forsvare sig, men han er aldrig kommet særligt langt i denne finale. Det vil derfor undre mig, hvis han kommer hele vejen denne gang, særligt fordi han ikke synes helt tilbage ved fordums styrke - men det er klart, at hans spurt stiller ham fremragende, hvis han overlever. Matis Louvel smed tid i dag og er nok for langt tilbage efter skaden, og Anthony Delaplace og Mathis Le Berre kommer ikke hele vejen

 

Endelig vil jeg nævne Alexis Guerin. Finalen er bestemt ikke ideel for en klatrer som ham, men sidste efterår klatrede han måske bedre end nogensinde. Så god er han ikke nu, men han er i form, og han bør være en af de mere klatrestærke her. Han er spurtsvag og vinder ikke, men han kan lave et resultat, da dagens tidstab var forudsigeligt for en fyr som ham.

 

Jeg skal også nævne Fabio Christen, men det er på potentiale mere end forventning. Finalen passer ham perfekt, som vi så med sidste års 5. plads i Vallonien, men han har bare ikke fundet samme niveau i år. Heldigvis er dette felt ikke alt for stærkt, og dermed skal vi åbne døren for, at det er nu, han viser sig. Også Tobias Ludvigsson og til dels Rory Townsend kan komme et stykke.

 

De øvrige hold får det svært. Hos DSM kommer John Degenkolb og Sean Flynn næppe hele vejen, og hos TDT bliver det også svært for Axel Huehns, Sebastian Nielsen og Andreas Stokbro, der smed tid i dag at følge de allerbedste. PÅ de øvrige kontinentalhold skal vi holde øje med Emmanuel Morin, Samuel Leroux, Maxime Jarnet, Paul Hennequin og Robert Donaldson, men de kan ikke køre med de bedste.

 

Feltet.dks vinderbud: Corbin Strong

Øvrige vinderkandidater: Jenno Berckmoes, Oliver Naesen

Outsidere: Riley Sheehan, Thomas Gachignard, Samuel Watson, Luca Van Boven, Alexandre Delettre

Jokers: Milan Menten, Sam Bennett, Alexis Renard, Antoine Huby, Pierre Gautherat, Kasper Asgreen, Paul Penhoët, Amaury Capiot, Tom Van Asbroeck, Anthony Turgis, Jordi Warlop, Alexis Guerin, Fabio Christen

 

Tidligere udgaver af etapen

Du kan gense Per Strand Ganes’ sejr fra 2023 og Gianni Vermeerschs sejr fra 2022.

 

 FELTET.DK'S NYE APP: FØLG LØBENE FRA START TIL SLUT

Corbin Strong
Jenno Berckmoes, Oliver Naesen
Riley Sheehan, Thomas Gachignard, Samuel Watson, Luca Van Boven, Alexandre Delettre
Milan Menten, Sam Bennett, Alexis Renard, Antoine Huby, Pierre Gautherat, Kasper Asgreen, Paul Penhoët, Amaury Capiot, Tom Van Asbroeck, Anthony Turgis, Jordi Warlop, Alexis Guerin, Fabio Christen
Fausto Masnada, Joris Delbove, Alec Segaert, Robert Donaldson, Warre Vangheluwe, Matis Louvel, Sean Flynn, John Degenkolb, Axel Huehns, Andreas Stokbro, Anthony Delaplace, Mathis Le Berre, Liam Slock, Arjen Livyns, Piet Allegaert, Milan Fretin, Tobias Ludvigsson, Sebastian Nielsen, Rory Townsend, Aimé De Gendt, Nicolas Breuillard, Sander De Pestel, Giacomo Villa, Sven Erik Bystrøm, Jake Stewart, Fabien Doubey, Romain Cardis, Emmanuel Morin, Samuel Leroux, Maxime Jarnet, Paul Hennequin
DEL
INFO
Optakter
Nyheder
4 Jours de Dunkerque
Nyheder Profil Resultater
DELTAG I DEBATTEN

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

Women's Tour(2.WWT) 06/06-09/06

Tour de Suisse(2.UWT) 09/06-16/06

Grosser Preis des Kantons...(1.1) 07/06

Tour de Korea(2.1) 05/06-09/06

Tour de Suisse(2.UWT) 09/06-16/06

Tour de Suisse Women(2.WWT) 15/06-18/06

La Route d'Occitanie(2.1) 15/06-16/06

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?