Seneste nyt fra: Giro d'Italia (Nyhedsblog)
Tak for Giroen
Tak fordi du fulgte Feltet.dk's store Giro d'Italia dækning. Vi retter nu fokus på Critérium du Dauphiné og har derfor starte...

Annonce

Annonce

Annonce

Debatten
Materiel og træning
Hvilken sadelbredde?
Løb og ryttere
OL-udtagelser
Løb og ryttere
Giroen
Materiel og træning
Overbelastning inderlår

Annonce

Annonce

Optakter

Giro d'Italia-analyse: Da Merlier - og en defekt - vendte verden på hovedet

Landevej

Optakt: 21. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 3. etape af Boucles de la Mayenne

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Historien om en Giro fortalt på bare én dag

Landevej

Optakt: 4. etape af Tour of Norway

Landevej

Favoritvurdering: Rund um Köln

Landevej

Optakt: 20. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 2. etape af Boucles de la Mayenne

Landevej

Annonce

Seneste resultater
25/05 2024 | Rumburk - Rumburk | 110.70km.
25/05 2024 | Ollon - Villars-sur-Ollon | 87.80km.
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Hvilken sadelbredde?
Kan på ingen måde forestille mig du skal have så smal en saddel, som du er inde på. Men det er lidt sort magi at finde den rette saddel synes jeg. Hvis ikke du kan finde en cykelhandler, der har testsadler du kan låne kan du overveje en bikefitter. Nogle af dem har tryksensorer, som kan kortlægge hvordan du sidder på sadlen og anbefale en ud fra det. Det har virker for mig, som ellers har været igennem en del forskellige uden den store succes. Den øvrige siddeposition og justering af sadlen påvirker i øvrigt også komforten en del. Så den korrekte saddel justeret lidt forkert, kan godt give en del smerter. Men ellers er mit indtryk, at de fleste kommer godt ud af det med de lidt bredere og kortere modeller (med cutout i midten) som er blevet populære de seneste år. Specialized Power var nok den første, men næsten alle mærker har dem i dag.
Materiel og træning
8
OL-udtagelser
> Jeg kommer med mit bud inden den 1. juni uden at have nærstuderet ruterne (kender dog lidt til dem fra omtaler i medierne). Du kan nærstudere ruten her: https://ridewithgps.com/routes/45261045
Løb og ryttere
41
Giroen
> Men dels så synes jeg det så usandsynligt nemt ud for Pogacar i Giroen. Det var nok det bedste vi har set ham. Jeg har aldrig set noget lignende. Det store spørgsmål er jo så om det så "mistænkeligt" nemt ud? Når vi taler cykling er det bare en svær størrelse ... Jeg læste en ganske fremragende artikel i Tour Magasinet om ham for nogle år siden, og der fremgik det at han har været helt usædvanligt god siden 10-11 års alderen, så han er ikke som flere andre "mistænkelige" ryttere kommet ud af det blå ... og det har jo også vist sig at han trods alt ikke er usårlig. Til VM i Glasgow kom han storlidende ind som nr. 3, Vingegaard slår ham i 2022 hvor de må formodes at konkurrere på lige vilkår bl.a grundet strategi og taktisk snilde, i 2023 kan der sættes spørgsmålstegn ved hvorvidt han har været optimalt forberedt, med der faldt han også sammen som en souffle ... Jeg er enig i at han så skræmmende stærk ud i Giroen ... Men det store spørgsmål er så om det kan lade sig gøre at bevare den form gennem 2 GT's i træk (det har ingen jo kunnet i Giro/Tour kombinationen i mange år nu), og et andet spørgsmål er selvfølgelig, hvilken tilstand dem der måtte formodes at true ham, ankommer til Touren i ... Jeg er ikke helt der endnu hvor jeg tænker "det er for godt til at være sandt" ... altså ud over den gennerelle skepsis jeg har for alle professionelle cykelsportsaktører:sweat_smile:
Løb og ryttere
177
Kan kvinder ikke lide at man kører på hjul på dem ?
Det kunne være Richard Carapaz skulle tage et kig på det regelsæt =)
Løb og ryttere
16
Overbelastning inderlår
Nej, men har prøvet noget lignende med hoftebøjeren. Skyldtes mit bikefit (og en generel svaghed med min højre hoftebøjer), så det er nok der jeg ville starte. Mit umiddelbare gæt ville være en lidt for høj saddel, men det er kun et gæt og realistisk kræver det nok en dygtig bikefitter/fysioterapeut at gennemskue hvad problemet skyldes.
Materiel og træning
2

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere