Seneste nyt fra: Critérium du Dauphiné (Korte nyheder og facts)
Se Mads P. tage sejren
🇩🇰 @Mads__Pedersen s’impose sur la première étape, il s’empare du @MaillotjauneLCL ! 🇩🇰 Mads Pedersen wins the...

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Optakter

Criterium du Dauphiné-analyse: Nye tider på sprinterscenen

Landevej

Optakt: 1. etape af Criterium du Dauphiné

Landevej

Optakt: Criterium du Dauphiné

Landevej

Optakt: Brussels Cycling Classic

Landevej

Optakt: Heistse Pijl

Landevej

Optakt: Mercan’Tour Classic Alpes-Maritimes

Landevej

Optakt: Circuit Franco-Belge

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Da Merlier - og en defekt - vendte verden på hovedet

Landevej

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Hr. og fru Danmarks roliganistiske cykledebattråd
Det er flot, men, men, men...alle de andre store tenorer manglede i feltet.
Løb og ryttere
206
Ud af byen.
> Tag Strandvejen ! Strandvejen? Smuk udsigt, men trafikalt synes jeg det er et af de værste steder i københavnsområdet på cykel. Stykket nord for Klampenborg og i hvert fald op til Rungsted oplever jeg selv nærmest som en dødsfælde om. Ingen cykelsti, tæt trafik og alt for mange uopmærksomme trafikanter. I særdeleshed selvfølgelig i weekender og i godt vejr. > Hvis du SKAL til Geels bakke, så tag Skodsborg-Nærum bakken til Kongevejen. Skodsborgvej?
Materiel og træning
5
OL-udtagelser
Nå, men det varede jo adskillige år inden Faxe scorede igen, og så vidt jeg husker ikke på landsholdet...
Løb og ryttere
75
Kyllingen forudså Vingens styrt!
> reelt tager andre Det er jo den hest, som Kuss spiller på i sit seneste interview, og som han med held og vennetjeneste - og klog cykling - vandt med i vueltaen. Personligt tror jeg ikke på andre end de to rivaler, men i 2021 troede jeg kun på Pogacar og Roglic, og overhovedet ikke på at vingen kunne lege med, når det for alvor galt. Men det kunne han, og hvis det arter sig i år, kunne f.eks. Ayusu blive den næste. Jeg tror heller ikke på de tre sub-kaptajner hos uae, fordi ingen af dem har været helt oppe og røre, der hvor det gælder i tdf. Yates blev ganske vist 3'er sidste år, men hvor mange minutter var han efter...? Men falder Pogacar dybere end han gjorde sidste år, så skal der jo være én klar til at tage over.
Løb og ryttere
27
Mikkel Bjerg udtaget til OL
Kan man høre landstræneren om fravalget af Vingegaard? Jeg er klar over, at han er på vej tilbage fra sit styrt, men mindes at Vingegaard var interesseret i OL i år og han er vel en der også ville kunne køre både enkeltstart og linjeløb?
Artikler
2
BORA drømmer om gult
“ Om BORA - hansgrohes plan lykkes, kan kun tiden fortælle. Indtil da er det muligt at se en forsmag på, hvilket slag der venter til sommer, når Remce Evenepoel og Primoz Roglic skal ud i en duel i Criterium du Dauphine fra 2. - 9. juni. ” “kan kun tiden fortælle” og “muligt at se en forsmag” … suk …
Artikler
2
Giroen
> Slovakiske Slovenske!
Løb og ryttere
188
How Long Does Fildena 120 Last?
[url=https://www.medicscales.com/fildena-120-mg/]Fildena 120mg[/url], containing sildenafil citrate, is a medication commonly used to treat erectile dysfunction. Its duration of effect can vary based on several factors including individual response, dosage, and overall health. Typically, the effects of Fildena 120 can last for about 4 to 6 hours. This means that within this timeframe, you can expect an improved ability to achieve and maintain an erection sufficient for sexual activity. However, this does not mean you will have a continuous erection for this entire period. Instead, the medication will enhance your ability to get an erection when sexually stimulated during this time window.
Artikler
2

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere