Seneste nyt fra: Giro d'Italia (Nyhedsblog)
Skiløbere hopper over Pogacar
Tilskuerne på gårsdagens etape fik sig noget af en overraskelse, da to skiløbere pludseligt fløj henover vejen og Tadej Pogac...

Annonce

Seneste resultater

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Optakter

Favoritvurdering: Ronde van Limburg

Landevej

Optakt: 16. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Var det Quintanas gave til Vingegaard?

Landevej

Optakt: 15. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 6. etape af 4. Jours de Dunkerque

Landevej

Favoritvurdering: Antwerp Port Epic

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Da behovet for en fænomenlov blev tydeliggjort

Landevej

Optakt: 14. etape af Giro d’Italia

Landevej

Annonce

Seneste resultater
20/05 2024 | Colombey-les-Deux-Églises - Troyes | 180.00km.
19/05 2024 | Oudenaarde - Oudenaarde | 128.70km.
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Giroen
> kedeligste GT Selvfølgelig havde det været sjovt, om ikke podiet var sat allerede efter 3. etape, og hvis 10 ryttere havde bekriget hinanden på kryds og tværs, men det er nu sjældent efterhånden, at det sker. Der er dog andre trøjer, der kæmpes om, og om ungdomstrøjen er der 19 sekunder mellem 1 og 2, og man bemærker, at tre af rytterne i den konkurrence er blandt de 10 første i klassementet. Så der kan sagtens være en fremtidig girovinder blandt dem. Bevares, cykelpressen udkommer ikke med ekstraudgaver om den trøje, men der skal nu nok blive kørt om den i den sidste uge.
Løb og ryttere
129
Kan kvinder ikke lide at man kører på hjul på dem ?
> Nej tak til at have en eller anden tilfældig cyklist hængende på bagsmækken fordi man for det første ikke kender vedkommende, eller vedkommendes køreegenskaber. Enig. Mine oplevelser over en årrække med "pendlertogene" på cykelstien nord for København er, at det bestemt ikke er alle man kører med der har lige meget ilttilførsel til hjernen (uanset om de ligger foran eller bagved). Det er nok en af grundene til at jeg ikke rigtigt gider ligge på dæk med folk jeg ikke kender. Det kan også bare være jeg er en knold/enspænder som siger. Men det vil jeg så bare gerne have lov til at være i fred. > Dernæst så gider man ikke have kommentarer om bagdel, veltrænede lår, om hvorvidt kvinder kan køre på cykel Vigtigt at få den pointe med - når der nu specifikt spørges i forhold til kvinder. > når du bliver bedt om ikke at ligge på hjul, er det utrolig dårlig stil at komme med sure bemærkninger, og det er også forkert at påstå at kvinder er pivede. Præcis. Lig på hjul (og tag dine føringer) med folk der er med på den (uanset om det er klub, pendlertog, motionsløb eller nogen du møder på en tilfældig træningstur). Og drop de sure kommentarer.
Løb og ryttere
9
Tips til at cykle sen aften?
Har du tips til faktisk at komme op om morgenen/natten? :D For det er klart mit største problem, at komme op. Men jeg kan sagtens se ideen i at tage turen om morgenen og så opleve solen stå op fremfor at se den gå ned. Hvordan er din rutine om morgenen, når du skal afsted på cyklen tidligt? Toiletbesøg og så direkte på cyklen eller mad inden?
Materiel og træning
28
Hvad er Cycling Career.dk?
Tour de France sæson 48 er afslutte med Kai Noble som vinder.. hvem er han? Kig ind op siden og læs om det, og se om spillet er noget for dig! https://cyclingcareer.dk/viewpage.php?page_id=1
Andet
9

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere