Seneste nyt fra: Giro d'Italia (Nyhedsblog)
Honoré reagerer på kaotisk etape

Annonce

Seneste resultater

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Optakter

Optakt: 17. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Var det Quintanas gave til Pogacar?

Landevej

Optakt: Tour of Norway

Landevej

Opdateret optakt: 16. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Var det Quintanas gave til Vingegaard?

Landevej

Favoritvurdering: Ronde van Limburg

Landevej

Optakt: 15. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 6. etape af 4. Jours de Dunkerque

Landevej

Annonce

Seneste resultater
20/05 2024 | Colombey-les-Deux-Églises - Troyes | 180.00km.
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Giroen
Jalbert - Bert Dietz og Olano er næsten ved at tage sejren i 1995 under Vurltaen: https://youtu.be/Prk7hmkIr1E?si=tqZ3ZdJae5vO1jp7 Det eneste Bert Dietz vel huskes for. Og scenen huskes på grund af Jalaberts opførsel. Ellers havde det bare været endnu en sejr. Men Podacar kan vel vinde mange hjerter ved at sige at han håbede nogle udbrydere ville holde hjem. Jeg hørte ikke Sejrs interviewet.
Løb og ryttere
141
Kan kvinder ikke lide at man kører på hjul på dem ?
Når jeg tænker tilbage på de 40 år jeg har haft på cyklen (i og udenfor klub), så synes jeg det er begrænset hvad jeg har mødt af direkte lumre kommentarer. Der er nok mere blevet snakket bag ryggen om andre. En historie for 35-40 år siden fra sjælland (formentlig København eller Nordsjælland) jeg har hørt refereret, var om en gruppe cyklister der passerede en kvinde med en hund. Så havde en rytter sagt, at nu hvor de havde set hunden, om de så også kunne se missen. Så når jeg cykler og ser en kvinde med en hund, kommer jeg ofte til at tænke på denne fortalte historie. I søndags havde vi så en lidt uheldig kommentar. Da vi i gruppen passerer en kvinde siger en makker ret højt (fordi dem foran også skulle kunne høre det): "Sidste dag havde jeg min analdebut". Jeg sagde så til ham at det nok ikke var den mest heldige kommentar når vi lige passerede en fremmed. Han var enig i at vi nok havde overlevet, hvis nyheden havde ventet 10 sekunder. Historien drejede sig så om, at hans prostata var blevet tjekket, hvilket kvinden så ikke fik med.
Løb og ryttere
14
Tips til at cykle sen aften?
Har du tips til faktisk at komme op om morgenen/natten? :D For det er klart mit største problem, at komme op. Men jeg kan sagtens se ideen i at tage turen om morgenen og så opleve solen stå op fremfor at se den gå ned. Hvordan er din rutine om morgenen, når du skal afsted på cyklen tidligt? Toiletbesøg og så direkte på cyklen eller mad inden?
Materiel og træning
28

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere