Liveopdateringer fra: Giro d'Italia, 16. etape
Yderligere usættelse
Etapen ventes nu først at starte kl. 14.25.
Seneste nyt fra: Giro d'Italia (Nyhedsblog)
Stjerner frygter for sikkerheden og kritiserer løbsarrangører
Inden dagens etape frygter Tadej Pogacar for rytternes sikkerhed, og Ben O'Connor kritiserer løbsarrangørernes tilgang til ru...

Annonce

Seneste resultater

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Optakter

Optakt: 16. etape af Giro d’Italia

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Var det Quintanas gave til Vingegaard?

Landevej

Favoritvurdering: Ronde van Limburg

Landevej

Optakt: 15. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 6. etape af 4. Jours de Dunkerque

Landevej

Favoritvurdering: Antwerp Port Epic

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Da behovet for en fænomenlov blev tydeliggjort

Landevej

Optakt: 14. etape af Giro d’Italia

Landevej

Annonce

Seneste resultater
20/05 2024 | Colombey-les-Deux-Églises - Troyes | 180.00km.
19/05 2024 | Oudenaarde - Oudenaarde | 128.70km.
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Kan kvinder ikke lide at man kører på hjul på dem ?
Ah, der forudsætter du jo at alle kvinder og alle mænd er i lige god eller dårlig form, har samme udstyr og samme forudsætninger ifht træning. Jeg har godt nok kørt fra mange mænd i min tid, ligesom der er mange gutter, der er kørt fra mig. Men klart, under forudsætning af lige form, alder, træning og udstyr er de fleste mænd hurtigere end de fleste kvinder ellers havde vi nok fælles løb og juniorer og U23 kunne bare ryge ud til venstre. Det har dog i princippet ikke noget med sagen at gøre, så tilbage til den: Uanset hvor hurtig man er, så er der altid een, der er hurtigere, så det er nok en meget god ide helt overvejende at anlægge en høflig indstilling til alle ejere af attraktive baghjul. Igen uanset køn.
Løb og ryttere
13
Giroen
> Det var jeg så ikke! Jeg synes derimod at det var helt fortjent, at Kuss fik sejren (for som jeg skrev flere gange, når man kører 14 dage i rødt, Åååhhh jo ... den fik vi vist så rigeligt debatteret og enes om at være uenige:sweat_smile: > ligesom da han ventede på Pogacar i touren. Det ville da klæde ham at gøre det til en vane fremover, også når det ikke er pga styrt:joy: Nå spøg til side ... Det er lidt ærgerligt at vi igen i år ikke får den helt rene duel mellem Vingegaard og Pogacar ... Selvom Pogacar aldrig brugte det som en undskyldning, er det svært ikke at tænke den tanke at nederlaget, eller størrelsen på det (Jonas havde vel lige så stor margien til Pogacer, som Pogacar pt har i Giroen), skyldtes at Pogacar ikke var optimalt forberedt grundet sin skade ... og skulle Vingegaard stille op i Touren i år og tabe til Pogacar, vil det og måske i endnu højere grad henføres til manglende forberedelse ... jeg ser frem til at de kan mødes igen på et tidspunkt hvor samtlige eventualiteter ikke skal være en issue ...
Løb og ryttere
130
Tips til at cykle sen aften?
Har du tips til faktisk at komme op om morgenen/natten? :D For det er klart mit største problem, at komme op. Men jeg kan sagtens se ideen i at tage turen om morgenen og så opleve solen stå op fremfor at se den gå ned. Hvordan er din rutine om morgenen, når du skal afsted på cyklen tidligt? Toiletbesøg og så direkte på cyklen eller mad inden?
Materiel og træning
28

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere