Seneste nyt fra: Critérium du Dauphiné (Korte nyheder og facts)
Endnu en dansker melder klar
Christopher Juul-Jensen er blandt Jayco AlUlas syv udvalgte til Critérium du Dauphiné.   Danskeren skal blandt andet st...

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Optakter

Optakt: Mercan’Tour Classic Alpes-Maritimes

Landevej

Optakt: Circuit Franco-Belge

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Da Merlier - og en defekt - vendte verden på hovedet

Landevej

Optakt: 21. etape af Giro d’Italia

Landevej

Optakt: 3. etape af Boucles de la Mayenne

Landevej

Giro d'Italia-analyse: Historien om en Giro fortalt på bare én dag

Landevej

Optakt: 4. etape af Tour of Norway

Landevej

Favoritvurdering: Rund um Köln

Landevej

Annonce

Annonce

Feltet.dk Forum
OL-udtagelser
> Cort, Cort har så alligevel præsteret lidt i Norge Rundt, som jeg ikke rigtig har fulgt med i, med top ti placeringer. Bevares ikke verdens mest prangende etapeløb eller ditto felt, men immervæk, han kan stadig præstere - om end han også kan præstere bedre. Så jeg fastholder ham som min kandidat, om end jeg ikke tror han bliver udtaget.
Løb og ryttere
49
How Long Does Fildena 120 Last?
[url=https://www.medicscales.com/fildena-120-mg/]Fildena 120mg[/url], containing sildenafil citrate, is a medication commonly used to treat erectile dysfunction. Its duration of effect can vary based on several factors including individual response, dosage, and overall health. Typically, the effects of Fildena 120 can last for about 4 to 6 hours. This means that within this timeframe, you can expect an improved ability to achieve and maintain an erection sufficient for sexual activity. However, this does not mean you will have a continuous erection for this entire period. Instead, the medication will enhance your ability to get an erection when sexually stimulated during this time window.
Artikler
2
Giroen
> mod ældre ryttere Mjah... Slovakiske ryttere var vel næppe kendt for noget særligt for efterhånden 15 år siden. Roglic hoppede stadig på ski, og hvem ellers...?
Løb og ryttere
187
Tour of Scandinavia er død, Øv!
Jeg arbejder i en Svensk virksomhed, og det sjove er, at rigtig mange af mine kollegaer dyrker motionscykling, men igen af dem interessere sig for cykelsport ... der vises heller ikke løb på TV, end ikke Touren ... den står på Ishockey, fodbold, floorball og paddel ... > Forbudssverige Det er en gammel fordom, Dk har for længst overhalet Sverige hvad angår forbud, regler, forordninger og bureaukrati :cold_sweat:
Løb og ryttere
9
Hvilken sadelbredde?
Jeg har haft samme problem, og det var helt sikkert ikke sadlen men bukserne, der var problemet ... jeg har gjort en del for at finde de rette sadler og sidder virkelig godt og har gjort det længe med nogenlunde dit km-antal pr. år ... men pas endelig på med den siddebums ... jeg endte med en infektion, en hasteindlæggelse, blev sprættet op i mellemkødet (som de hverken kommer plaster på eller syr) og kunne ikke køre i omkring 14-16 uger ... jeg kan faktisk stadig ikke sidde længere end ca. 25 km på det arvæv ... så al mulig grund til at få det taget i opløbet ... Jeg sad og så Vuelta og tænkte at når Uijtdebroeks kunne gennemføre Vueltaen med siddesår, så kunne jeg nok også kører mine 25/dag ... det var en fejl:flushed: ...
Materiel og træning
13
Kan kvinder ikke lide at man kører på hjul på dem ?
Det kunne være Richard Carapaz skulle tage et kig på det regelsæt =)
Løb og ryttere
16

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere