Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Se Riis/Seiers nyheder her

Se Riis/Seiers nyheder her

03. november 2016 13:24Foto: Feltet.dk

Følg Bjarne Riis og Lars Seiers pressemøde på Feltet.dk. Vi liveopdaterer fra klokken 13.30. 

Artiklen fortsætter efter videoen.

14:30: Pressemødet er slut. Feltet.dk takker, fordi du fulgte med. Vi vil selvfølgelig følge med reaktioner senere på dagen. 

14:25: Riis: "Jeg tror i bund og grund, at når man finder en sponsor der er interesseret, at så sætter man sig ned og siger, hvad er det vi vil sammen."

14:20: Lars Seier: "I min otte års erfaringer som sponsor, har det givet lige så meget at være sponsor for Saxo Bank som Sky. Jeg tror egentligt, at Bjarne gerne vil bygge noget op fra bunden. Det er ikke nødvendigvis de hold, der har flest penge, der er bedste for sponsorerne. Hvis ikke der er et tilstrækkeligt budget, venter vi et år mere. Hos Saxo Bank fik vi meget synlighed for færre penge end det var værd. Det fortalte jeg bare aldrig Bjarne, når jeg sad og forhandlede med Bjarne (griner)" 

14:17: Bjarne Riis fortsætter: "Lige nu bruger Rogers (Mchael Rogers, CEO hos Riis Seier, red) rigtig meget tid på Pulse Planet og udviklingen af Virtu-pro cyklerne. De har vendt os meget mod Danmark. Rogers har brugt meget tid på at få forretningen op at køre.

Lars Seier tilføjer: "Målsætningen er at have et WT-hold i 2018, og jeg er meget optimistisk, men vi er der ikke endnu. Ellers havde vi også meldt noget ud.

Riis supplerer: "Der er ingen tvivl om, hvem vil ikke gerne køre Team Sky? Tinkoff har altid haft et stort budget, men han har altid været misundelig på Team Sky. Hvis vi starter op igen, vil det give mest mening at starte op blødt." 

14:13: Bjarne Riis vil ikke sige meget om løbsprogrammet: "Det er Michael (Skelde, red.), der skal lægge et interessant løbsprogram, og så vil vi jo gerne prøve os af med de hårde drenge. Det er vigtigt, at de får lov til at køre med om sejren. Anton (Charmig, red.) er kun 18 år, det er jo det nemmeste er smadre dem fra starten. Jeg vil jo give de erfaringer, som jeg har, og jeg har tit tænkt på, at jeg er glad for, at vi ikke har et WT-hold. Jeg vil bruge mine erfaringer der, hvor jeg kan. Jeg vil supporte og støtte og bruge mine erfaringer omkring træning og holdånd." 

14:10: Bjarne Riis fortsætter omkring valget ikke at være et professionel kontinentalhold: "Vi føler ikke, at det vil gøre den store forskel. Det kræver et større budget, og de rammer vi har, vil vi gerne beholde, og går vi op og bliver prokontinental er vi et andet sted, end hvor vi gerne vil være, da vil gerne vil støtte talentudviklingen." 

14:09: "Hverken kvindeholdet eller kontinentalholdet for kvinder har offentliggjort en hovedsponsor. "Der er ingen tvivl om at Veloconcept er klar til at steppe op. Vi leder efter hovedsponsor til begge hold, da vi gerne vil have at begge hold køre under samme identitet," forklarer Lars Seier. 

14:08: Hvis Riis og Seier får et WorldTour-hold i 2018, så fastslår Riis, at de stadig vil holde fast i kontinentalholdet. 

"Så vil vi gerne adskille de to hold. Selvom Lars og jeg bliver en del af et WT-hold, så skal det her hold stadig eksistere som talentudviklingshold. Lige pt. er det rent dansk og sandsynligvis forbliver det det i endnu, men der er stadig nogle pladser åbne. Det er danske talenter, vi er baseret på," tilføjer Riis.

14:07: Riis: "Jeg føler i hvert fald, at jeg har lyst til at give rigtig meget igen til dansk cykelsport. Cykling i Danmark er meget være en eliteplan. Vi skal have endnu flere kvinder ud at cykle. De sidder sikkert derhjemme og tænker, hvorfor er det kun for mændene, så derfor vil vi gerne gøre mere for dem."

14:06: "Det er vigtig at forstå, at det her er en længere rejse, og det er vigtigt i den sammenhæng at have de rigtige partnere med for at bygge det langsigtede fundament. Det tager tid, så derfor er vi i gang på den front. Vi ser rigtig gode muligheder for synergier mellem sponsorer og firmaer og de aktiviteter der er på holdet. Vi må også sige at jo mere, at vi kigger på det er overraskende, hvor stort cykling er ved at blive i Danmark. Der er rigtig god mulighed for at kombinere opbakningen til holdet. Ikke mindst håber vi på, at i gamle dage var Bjarnes hold en samlet faktor for de danske fans, og det vil vi gerne have igen med et dansk WT-hold," forklarer Lars Seier Christensen. 

14:05: "Der er 350.000 motionsryttere og 20% af dem er kvinder. Derfor giver det god mening også at få kvinderne med i programmet. Hvorfor er det altid mændene? Nu er der lavet noget for kvinder!," forklarer Riis. 

14:04: "Vi kunne godt tænke os at samle alle de største danske ryttere på et dansk kvindehold. På herrersiden vil vi gerne skabe verdens bedste kontinentalhold," forklarer Riis. 

14:01: "Vi må også sige at jo mere, at vi kigger på det er overraskende, hvor stort cykling er ved at blive i Danmark. Der er rigtig god mulighed for at kombinere opbakningen til holdet. Ikke mindst håber vi på, at i gamle dage var Bjarnes hold en samlet faktor for de danske fans, og det vil vi gerne have igen med et dansk WT-hold," forklarer Lars Seier Christensen.

13:58: Lars Seier Christensen siger omkring holdene: "I den her sammenhæng har Riis og jeg investeret en base. Det er også helt klart at udover de sponsorer, som vi har her, så er det klart at det at finde sponsorer er rigtig vigtigt. Målsætningen er stadig at have to WT-hold og at have herrernes hold på World Tour i 2018."

13:56: Lars Seier Christensen overtager roret. 

13:55: Nogle af de ryttere, som kommer til at køre kvindeholdet er danskerne: Pernille Mathiesen, Camilla Møllebro, Jannie Sand, mens der bliver hentet en del udenlandske ryttere også, deriblandt Carmen Small, som har opnået flere store internationale resultater. 

13:54: "Rent sportsligt får vi adgang til rigtig mange løb. Især forårsklassikerne bliver kørt samme dag som herrernes, og det giver rigtig stor mening for Riis Seier project. Vi kommer til at vælge vores løbsprogram ud for vores ryttersammensætning. Jeg glæder mig vanvittigt til det her og det er en kæmpe mulighed," forklarer Bo Handberg Madsen og påpeger, at de vil gå efter at lave verdens bedste kvindehold. 

13:52: "Det er en fantastisk mulighed for dansk kvindecykling. Det gør, at vi kan tillade os at drømme stort. Vi har en kæmpetalentmasse. Vi tør at tage ansvar og tør at hjælpe dem frem, hjælpe dem med uddannelse. En af de største udfordringer som ung ryttere er at få træningstiderne ind, og hvis man har skole eller en lærerplads vil vi hjælpe med at tingene til at passe sammen. Vi har en målsætning over de næste år om at opbygge verdens bedste cykelhold for kvinder med rødderne fast begravet i den danske muld. Vi har sammensat et hold, der er sammensat af talenter og erfarne rytter. Vi har point nok til at køre WorldTour," forklarer Bo Handberg Madsen omkring kvindeholdet. 

13:47: "Det er en fantastisk mulighed, at vi har fået her," forklarer Bo Handberg Madsen omkring kvindeholdet. 

13:45:  "Det er mig en glæde at få lov til at arbejde sammen med Bjarne Riis for at bryde nogle af de ting omkring, hvad vi plejer at gøre ved talentarbejdet. Umiddelbart har vi nogle fantastiske ryttere, nogle som I kender og nogle for fremtiden," lyder det fra Michael Skelde.

13 ryttere skal køre for herre kontinentalholdet, som har kørt hos Team Virtu Pro-Veloconcept eller hvad det kommer til at hedde i 2017: Rytterne er: Michael Reihs, Kasper Asgreen, Rasmus Guldhammer, Alexander Kamp, Anthon Charmig, Mads Rahbek, Nikolaj Steen, Thomas Riis, Nicklas Eg, Mark Sehested, Michael Carbel, Nicklas Larsen og Andreas Hyldgaard.

13:45: "Vi vil involvere dem i vores Riis-Seier project og vi tror på, at de vil kunne bruge os, og vi vil kunne bruge dem. På kontinental niveau og på kvindesiden er pengene små. Og vil gerne gå ind og skabe noget mere stabilitet omkring det. Vi har hyret Michael Skelde ind til at stå for holdet, og Michael er en af de bedste til talentudvikling i Danmark," forklarer Riis videre.

13:42: "Jeg kunne rigtig godt tænke mig at hjælpe pigerne til at få en uddannelse f.eks. kostvejleder og massør, så vi kan bruge dem videre i vores projekt," forklarer Riis.

13:40: Bjarne Riis afslører, at de går ind i kvindeholdet Team BMS-Birn.

"Kvindeholdet har kørt rigtigt godt i år, og vi har hentet nogle interessante udelandkse navne ind, så vi forventer, at vi skal køre WorldTour næsten år," tilføjer Riis. 

13:38: Bjarne Riis bekræfter, at Riis og Seier bliver medejer. Præcis som Feltet.dk var de første til at afsløre. 

13:37: "I dag er sådan lidt en speciel dag og sådan overordnet har vi to nyheder. Det er noget vi har gennemtænkt og overvejet og alligevel så opstår ting nogle gange ved en tilfældighed Der er kommet ting, der ligepludselig giver rigtigt meget mening for os. Vi drejer os en del mere mod Danmark end vi havde regnet i starten." fortsætter Riis. 

13:35: "Vi har to nyheder, som vi kan præsentere. Jeg har gået og tænkt meget på, hvordan det skal præsenteres," forklarer Bjarne Riis. 

13.35: Bjarne Riis og Lars Seier Christensen kommer ind i lokalet. Bjarne Riis byder velkommen. 

13.30: Feltet.dk erfarer, at de fire Stölting-ryttere Michael Reihs, Rasmus Guldhammer, Michael Carbel og den danske mester Alexander Kamp skal køre for holdet. Holdet henter en ny sportsdirektør ind på holdet, det bliver den tidligere CULT manager/sportsdirektør Michael Skelde. 

13.30: Set på bagvæggen, så står Riis Seiers logo øverst, men Veloconcept også er med flere gange. Noget tyder på, at Virtu Pro træder tilbage som sponsor, men det er jo også Riis og Seiers eget projekt, som laves i samarbejde med Niels Kristian Andersen. Vi må formode, at Velo Concept tager et skridt op. 

13.30: Pressechef Søren Silwa er kommet ind i lokalet og er ved at orientere pressen omkring nogle af de forhold, som er i dag. 

13.30: Vi er ved at være klar til pressemødet. 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat
DEL
INFO
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?