Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere
Spilforslag til 18. etape af Tour de France

Spilforslag til 18. etape af Tour de France

23. juli 2015 00:25Foto: A.S.O.

Klassementsrytterne får ingen mulighed for at restituere i den sidste uge af årets Tour de France. Efter dagens højdramatiske etape gælder det endnu en stor dag i Alperne, og selvom 18. etape sandsynligvis er den mindst selektive af de sidste fire bjergslag, er den som skræddersyet til angreb langt udefra.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Dagens hovedudfordring er Col du Glandon, hvis stejle passager kan gøre stor skade, men fra toppen er der stadig 39,5 km til mål. De består af en relativt teknisk nedkørsel, nogle korte flade passager samt den yderst smukke Lacets de Montvernier-stigning, der over 3,4 km stiger med 8,2% i gennemsnit og har top 10 km fra stregen.

 

Den sidste stigning er vanskelig, men relativt kort, og da der ikke er afslutning opad, er det næppe en dag, hvor klassementsrytterne vil gøre alverden for at skabe samling. Det betyder, at et udbrud sandsynligvis vil tage sig af etapesejren, og på nuværende tidspunkt er det stort set de samme ryttere, der er i spil hver eneste dag. I den tredje uge af en grand tour kommer alt an på friskhed, og med en relativt hård start på etapen kan vi igen forvente en relativt stor gruppe, der hovedsageligt udgøres af ”the usual suspects”, som har domineret udbruddene de seneste dage.

 

Bagude vil der utvivlsomt være kamp om klassementet, og etapen er som skræddersyet til at angreb udefra. Det betyder, at de fire store hold Sky, Tinkoff-Saxo, Movistar og Astana alle vil forsøge at få ryttere med i det tidlige udbrud. Hvis Contador og Nibali følger sig velkørende, vil de utvivlsomt forsøge sig på Glandon, hvor Quintana og Valverde sikkert også vil teste Froome. Colombianeren har imidlertid klart indikeret, at han har blikket rettet mod 19. og 20. etape, så med mindre Froome viser svaghedstegn, er det næppe i morgen, vi ser den helt store offensiv fra Movistar. Den kan imidlertid komme fra Contador, der ikke længere har noget at miste, men da der vil være modvind stort set hele dagen, bliver det meget vanskeligt at føre projektet til ende. Derfor vil det nok være klogere at spare kræfterne til de korte, intensive etaper senere på ugen.

 

Læs også
Trek trækker sig fra sponsorat

 

Nedenfor giver vi et par spilforslag. Du kan læse en mere detaljeret analyse af favoritterne her.

 

Christophe Riblon slår Daniel Navarro - odds 1,83 hos Bet365

Sæsonen 2015 har været hård for Christophe Riblon, der har været langt fra sit vanlige niveau. Nu har han imidlertid ramt storformen, og han bliver tydeligvis bedre dag for dag. Han var blandt de stærkeste i udbruddet på etapen til Gap, og i dag ventede han på Romain Bardet, der var gået sukkerkold.

 

Riblon er en mester i at ramme udbruddene i bjergene, og han er som skabt til starten på morgendagens etape, der udgøres af kuperet terræn uden lange stigninger. Der er ingen tvivl om, at han vil køre efter sejren i morgen, og der er en god chance for, at han rammer rigtigt. Mislykkes det, vil han alligevel køre hårdt hele vejen til stregen, da Ag2r håber at slutte i top 3 holdkonkurrencen.

 

Modsat har Daniel Navarros Tour været en fiasko. Han er ganske vist i bedring, men er stadig langt fra sit vanlige niveau. På Gap-etapen var både han og Riblon i det rigtige udbrud, men franskmanden var sin spanske rival overlegen. Morgendagens start er endvidere ikke skræddersyet til en ren klatrer som Navarro, og han vil tillige spare på kræfterne, hvis ikke han rammer udbruddet. Derfor er Riblon favorit i denne duel.

 

Du kan spille her.

 

Joaquim Rodriguez slår Jakob Fuglsang - odds 1,72 hos Bet365

Joaquim Rodriguez og Jakob Fuglsang jagter begge etapesejr og bjergtrøje, og morgendagens etape, der har masser af point på spil, er derfor et stort mål. Rodriguez har sparet på kræfterne de seneste dage med henblik på at angribe på morgendagens etape, og han vil gøre sit yderste for at ramme rigtigt. Det samme vil Fuglsang, og da de begge er i spil til bjergtrøjen, er det tvivlsomt, om det vil lykkes den ene og ikke den anden.

 

Da etapen er et stort mål for Rodriguez, har vi vanskeligt ved at forestille sig, at spanieren ikke vil være en del af udbruddet, og der er derfor stor chance for, at han og Fuglsang vil være i spil til etapesejren. På 12. etape var Katusha-kaptajnen danskeren overlegen, og det er vanskeligt at forestille sig, at det i morgen vil være anderledes. Den sidste stigning er kort og stejl og dermed skræddersyet til Rodriguez, der tillige er Fuglsang overlegen i en spurt. Derfor er Rodriguez favorit i denne duel.

 

Du kan spille her.

 

Romain Bardet slår Pierre Rolland - odds 2,00 hos Bet365

Pierre Rolland var imponerende stærk i Pyrenæerne, hvor Romain Bardet var langt under niveau. Siden da er der imidlertid byttet rundt på styrkeforholdet. Rolland var ganske vist bedst på dagens etape, men det skyldtes hovedsageligt, at Bardet gik sukkerkold og faktisk forsvarede sig ganske udmærket.

 

Læs også
Optakt: 4. etape af Tour de Romandie

 

Der er ingen tvivl om, at de begge vil forsøge at ramme udbruddet, men da de er i spil til en placering i top 10, kan det blive vanskeligt. Rolland er lidt længere efter og har derfor en større chance, men kommer det ned til en kamp mellem de to franskmænd, bør Bardet være den stærkeste - ikke mindst i en finale som denne, der tilgodeser Bardet langt mere end den yderst lidt eksplosive Rolland.

 

Du kan spille her.

 

Serge Pauwels slår Steven Kruijswijk - odds 2,10 hos Bet365

Serge Pauwels har kørt et imponerende løb og ramt stort set samtlige nøgleudbrud i løbet. Steven Kruijswijk har forsøgt som besat, men det var først i dag, han endelig ramte rigtigt. I morgen vil de begge forsøge sig igen, og der er en god chance for, at de begge vil være i spil til etapesejren.

 

I dag var Kruijswijk den stærkeste, men set over hele løbet har belgieren klart haft overtaget. Samtidig er han stærkere i det småkuperede terræn i løbets indledende fase og har derfor større chance for at være del af udbruddet. Endelig vil de have vidt forskellige motiver, hvis de misser dagens hug. Pauwels ligger nummer 15 sammenlagt og vil give sig maksimalt for at forsvare denne placering og MTN-Qhubekas 2. plads i holdkonkurrencen. Modsat vil Kruijswijk spare kræfter, så snart han ikke længere kan være til hjælp for Gesink.

 

Du kan spille her.

 

Samuel Sanchez vinder etapen - odds 19,00 hos Bet365

Tejay van Garderens exit var et stort tilbageslag for BMC. Det åbner imidlertid nye perspektiver for en yderst formstærk Samuel Sanchez. Veteranen har været blandt de allerbedste klatrere i løbet og er berømt for sin styrke i den tredje uge af grand tours. Nu har han friheden til at jagte etapesejre og køre sig i top 10 i klassementet.

 

Morgendagens etape er som skræddersyet til Sanchez, idet den inkluderer vanskelige nedkørsler og en kort, stejl stigning i finalen. Samtidig er han hurtig i en flad spurt som den, der venter i morgen. Hans største udfordring bliver at ramme udbruddet, idet han er en reel top 10-kandidate. I dag viste Mathias Frank imidlertid, at det er meget vanskeligt at forhindre stærke klassementsryttere i at køre med, og vi vil ikke blive overrasket, hvis Sanchez rammer rigtigt. Sker det, bliver han meget vanskelig at have med at gøre.

 

Du kan spille her.

 

Joaquim Rodriguez vinder etapen - odds 7,50 hos Bet365

Der er ingen tvivl om, at Joaquim Rodriguez er den store favorit. Katusha-kaptajnen har sparet kræfter siden Pyrenæerne med henblik på denne etape, og han viste på 12. etape, at formen intet fejler. Han kan regne med fuld støtte fra Katusha, der vil gøre deres yderste for, at ingen gruppe uden Rodriguez kører i den hektiske indledning. Med en kort, stejl stigning og en flad afslutning er finalen skræddersyet til den eksplosive spanier.

 

Læs også
Ayuso er stadig mærket af kuldechok

 

Du kan spille her.

 

Thibaut Pinot vinder etapen - odds 19,00 hos Bet365

Thibaut Pinot havde ikke meget held på dagens etape, der endte som endnu en skuffelse. Den viste imidlertid samtidig, hvor forrygende stærk FDJ-lederen er. Han var i en klasse for sig på Col d’Allos, hvor han kørte fra flere af løbets bedste klatrere. Samtidig har han ramt stort set alle udbruddene på de hårdeste dage, og der er en meget stor sandsynlighed for, at han igen vil ramme rigtigt på en dag, hvor de stærkeste kan gøre forskellen. Finalen passer ham ikke perfekt, men hvis han har samme styrke som i dag, bliver det vanskeligt at følge ham på de to sidste stigninger.

 

Du kan spille her.

 

Michele Scarponi vinder etapen - odds 67,00 hos Bet365

Astana vil forsøge at ramme udbruddet af flere årsager. Dels er det en taktisk fordel at have folk foran - i dag var det Tanel Kangert, der viste sig at være til nytte senere på etapen - dels jagter de stadig en etapesejr. Efter en sløv start på løbet har Michele Scarponi ramt storformen. I dag massakrerede han feltet på Col d’Allos, og han var ligeledes blandt de allerstærkeste i Mende. Allerede i dag forsøgte han sig med et angreb og vil sikkert prøve igen i morgen. Rammer han rigtigt, bliver han svær at have med at gøre.

 

Du kan spille her.

 

Roman Kreuziger vinder etapen - odds 67,00 hos Bet365

Det er vanskeligt at forestille sig, at Tinkoff-Saxo ikke vil have en rytter med i morgendagens udbrud. Hovedformålet er at være til nytte for Contador, der muligvis vil forøge sig med et angreb fra distancen. Det bliver vanskeligt at færdiggøre det forehavende på en etape, der er præget af modvind, og dermed kan døren blive åbnet for holdkammeraterne til at gå efter sejren. Roman Kreuziger har været velkørende i løbets anden halvdel, så odds 67 synes at være relativt attraktivt.

 

Du kan spille her.

DEL
INFO
Spilforslag
Nyheder
Tour de France
Nyheder Profil Resultater
KOMMENTARER

Annonce

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST:

Annonce

Annonce

/var/www/vhosts/feltet.dk/httpdocs/octo_data/Feltet/layouts/default_front/data/boxes/box_417.data.json

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

Lotto Famenne Ardenne Cla...(1.1) 28/04

La Vuelta Femenina(2.WWT) 29/04-05/05

Eschborn-Frankfurt(1.UWT) 01/05

Tour du Gévaudan Occitanie(2.NCUPJW) 04/05-05/05

Giro d'Italia(2.UWT) 04/05-26/05

Elfstedenronde Brugge(1.1) 05/05

Annonce

Annonce

Alpecin-Deceuninck

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Arkéa - B&B Hotels

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Astana Qazaqstan

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bahrain Victorious

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Bora-Hansgrohe

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Cofidis

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Decathlon AG2R La Mondiale

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

EF Education - EasyPost

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Groupama-FDJ

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

INEOS Grenadiers

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Intermarché - Wanty

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Lidl - Trek

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Movistar Team

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Soudal - Quick Step

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team DSM-Firmenich PostNL

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Jayco AlUla

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Team Visma | Lease a Bike

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

UAE Team Emirates

Profil »

Nyheder »

Ryttere og stab »

Resultater »

Statistik »

Annonce

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?