Seneste nyt fra: Giro d'Italia (Nyhedsblog)
Deltag i Giro-spillet!

Annonce

Seneste resultater

Annonce

Annonce

Annonce

Annonce

Videoer

Mathieu Van der Poel fascinerer Radio Tour med sin overlegenhed: Han er et kommercielt guldæg

Se afslutningen på herrernes GP Sven Nys

Se afslutningen på kvindernes GP Sven Nys

Thomas Bay er vild med Paris-Nice: Der starter etapeløbssæsonen for alvor

Mielke fremhæver Frankrigs kærlighed til Pinot

Bay om cykelløbs betydning: Det er med til at samle en nation

Se afslutningen på herrernes Exact Cross i Loenhout

Se afslutningen på kvindernes Exact Cross i Loenhout

Få flere videoer fra cykelverdenen.

Annonce

Seneste resultater
TV-oversigten
Se tv-oversigt

Annonce

Feltet.dk Forum
Sukkerkold sidst på dagen?
Ja, det er jo ingen alder og heller ingen vægt, så sandsynligheden for diabetes2 er nok uendelig lille:relaxed: ... Det lyder jo heller ikke som om dit energidyk er træningsrelateret (hvis man går "sukkerkold" som beskriver det, er man ikke i tvivl, men det er jo heldigvis noget der sker sjældent og forklaringen er åbenlys, man har bare trænet hårdere end der var energi til på tanken) ... Måske er det bare en hårdt presset tilværelse sådan i al almindelighed ... livet omkring de 40 er jo der hvor man peaker med karriere, børn osv. ... og lige i ulvetimen hvor arbejdet er slut og der skal trænes, produceres aftensmad og restitueres inden det går løs igen, er det jo naturligt at føle sig noget brugt ... Du kommer så ikke ind på søvnen ... jeg grundlagde mine livsstilsygdomme i din alder med for lidt søvn, 4-5 timer i døgnet og en virkelig travl hverdag. Dengang tænkte man, at man kunne sove når man blev gammel, og det var dumt ... Jeg har forsat energidyk sidst på eftermiddagen og skal virkelig tage mig sammen for at komme på cyklen, men oplever som oftest at det hjælper på min energi frem for det modsatte når jeg så kommer af sted ... hvordan er det for dig? Nå ja, det besvare jo så ikke dit spørgsmål ... men en pendlertilværelse er sgu en energikrævende størrelse ...
Materiel og træning
8
OL-udtagelser
> Det virker som om du er hoppet med på den myte, at JV ikke begår sig på flade veje. Jeg husker nu udemærket hans gode flade enkeltstarter i touren (specielt i 2020 og 2021). Specielt den sidste enkeltstart i 2021 ville han jo have vundet hvis ikke han havde lettet trykket på gaspedalen til sidst. Det er bare noget helt andet at køre enkeltstart mod specialisterne når de har været over et bjergpas eller to i løbet af en grand tour end når de møder friske op. I de lange etapeløb bliver det lige så meget en kamp om restitution. Dertil at ruten i Paris er pandekageflad, 40 km. lang og med en 5 km. afslutning der går helt ligeud. Virker som en udpræget rute for specialisterne. Jeg har svært ved at forestille mig Vingegaard end som top5 kandidat på en sådan rute og til et mesterskabsløb.
Løb og ryttere
35
Hr. og fru Danmarks roliganistiske cykledebattråd
Jeg syntes, at Pogacar blev meget mere politisk korrekt, efter et løb i år udtalte, at løbet havde været meget let. Disse udskejelser er man nok færre og færre af. Selvom jeg personligt ikke kan se noget forkert i det sagte (jeg kan ikke huske den præcise ordlyd). Udskejelser giver jo interviews noget kant. Jeg kunne jo også lide dengang alle WM ruter var skræddersyet til Rolf Sørensen (ifølge ham selv).
Løb og ryttere
202
Jumbo-Visma og Soudal-Quickstep fusion?
Så er der problemer igen med rollefordelingen og kaptajnambitionerne hos Bora Hansgrohe igen - måske et forvarsel om hvad der sker til touren https://www.feltet.dk/nyheder/bora-profil_langer_haardt_ud_efter_holdet_jeg_kan_ikke_beskrive_min_skuffelse/
Løb og ryttere
124

Log ind

Husk mig. Glemt kodeord?

Har du ikke en bruger?

Opret bruger

VIL DU HJÆLPE OS MED AT LAVE DANMARKS BEDSTE CYKELMAGASIN?

Tak for dit besøg, det er vi rigtigt glade for!

Vi er dog knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer, som gør det muligt for os at tilbyde vores indhold – helt GRATIS. Hvis du tillader annoncer fra Feltet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

På forhånd tak!
Feltet.dk

Fjern min adblock - og støt Feltet.dk
Fortsæt uden at deaktivere